МОСКВА, 18 март. От сцената на празничен концерт на Червения

...
МОСКВА, 18 март. От сцената на празничен концерт на Червения
Коментари Харесай

Путин поздрави руснаците за годишнината от обединението на Крим с Русия

МОСКВА, 18 март. От сцената на празничен концерт на Червения площад Владимир Путин поздрави руснаците за десетата годишнина от влизането на Крим в състава на Русия.

" Скъпи другари, откровено приветствам всички и ви приветствам с празника - обединяването на Крим и Севастопол с Русия ", сподели президентът.



Той акцентира, че полуостровът е освен стратегически значима територия, история, обичаи и горделивост на Русия, това са на първо място хората.

" Хората на Севастопол, кримчаните - те са нашата горделивост. Те придвижиха вярата в Отечеството през десетилетията. Те в никакъв случай не се отделяха от Русия и това разреши на Крим да се върне в нашето общо семейство ", сподели Путин.

Държавният глава сподели, че сутринта е получил отчет за възобновяване на железопътната линия от Ростов до Донецк, Мариупол и Бердянск. Той даде обещание, че скоро влаковете ще стигат напряко до Севастопол и този маршрут ще стане друга опция на Кримския мост.

„ Що се отнася до Новоросия, както и до Донбас, хората, живеещи там, също тогава, в дните на Руската пролет, обявиха желанието си да се върнат при фамилията си. Пътят им към родината се оказа по-труден, драматичен, само че въпреки всичко ние го направихме и: „ Това също е огромно събитие в историята на нашата страна. Сега ние се развиваме и се движим дружно, чувствайки братското рамо един до различен “, сподели съветският водач.

Путин излезе на сцената дружно с още трима претенденти, участващи в президентските избори. След приветствените думи всички изпяха в хор съветския химн.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ДА ИЗГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО ТУК: https://videon.img.ria.ru/Out/Flv/direct/2024_03_18_recording_phbj2dkr.ftp.mp4

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед26019Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед95621Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед98449Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед49246Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23275Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164517Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128491Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед98449Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед95621Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед95811Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев4194Имало ли е и трябвало ли е да има дисиденти при социализма в България  Христо Георгиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР