Московчанката Лариса Назарева се оплака в съда от стрийптийз клуба

...
Московчанката Лариса Назарева се оплака в съда от стрийптийз клуба
Коментари Харесай

Нахакана московчанка съди стриптийз клуб: Там отказаха танц на моето писе, разрушена съм морално

Московчанката Лариса Назарева се оплака в съда от стрийптийз клуба „ Бурлеск “, тъй като служителка в заведението за разврат отказала да извърши танц, поръчан за котката на клиентката. Лариса прави оценка моралните вреди, които ѝ били нанесени при случая, на 999 000 рубли. При това в желае се приказва за страданията точно на стопанката, а за моралните вреди на котката не се обелва и една дума. В жалбата се споделя, че на 21 декември момичето е посетило клуба със своя питомец – маскарадния котак Оскар.

Като новогодишен подарък за котето си Лариса поръчала частен танц на стриптийзьорка. За това тя платила 1500 рубли.
Танцът е трябвало да бъде изпълнен от танцьорката Елена. Но когато тя видяла своя бухнал клиент, момичето изрично отказало да си прави работата. Лариса съобщи на Лайф ру запис от клуба.

„ Знаете ли по какъв начин се зарадва, когато разбра, че отиваме в нощния клуб. А те му отхвърлиха “, недоволства стопанката в желае.


Пред Лайр Лариса удостовери: Оскар е доста смутен. „ Оскар е на три години. Той е млад котак, в разцвета на силите си. Много харесва танците. Все отново, от две години насам той може на танцуващия женски пол единствено да гледа (Оскар е бил кастриран). Аз от време на време му танцувам вкъщи, само че този път ми се искаше да му направя същински подарък! Сега той е в потрес от отхвърли. При това не ми и върнаха парите за поръчания танц “, споделя собственичката на котето.

Лариса прецизира, че постоянно е правила необичани дарове на своята писана. Например, неотдавна по случай Коледа Оскар получил от стопанката си няколко живи мишки. След печалния случай в клуба Лариса към този момент е подготвила за котето различен подарък.

„ Сигурно ще му подаря живо пиленце. Оскар въпреки всичко е ловджия, породата му е такава “, прецизира тя.

Момичето упреква стриптийз клуба в оказването на услуги с ненадеждно качество. Искът е регистриран в Корошески съд в Москва.
Лайф се свърза с представители на клуба „ Бурлеск “. Пиар шефът Артьор Овечкин дефинира Лариса като „ анормален човек “ и съобщи, че управлението на клуба няма желанието да се сдобрява с нея.

„ За първи път за осем години на битие на нашия клуб ние се сблъскваме с такава необикновена обстановка. Разбира се, имало сме ексцентрични клиенти. Едни са желали да бъдат нашляпани, други – да си вземат дреха на танцьорка за спомен. Но всичките те бяха хора. Танцьорката и админът просто са луднали “, сподели още той.

Той удостовери, че управлението на „ Бурлеск “ към този момент е известено за необичайния случай и се готви за правосъдна борба. Не е изключено случилото се да е пиар акция за привличане на вниманието към клуба.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР