Мощна българска агитка подкрепи на живо най-добрият баскетболист в Евролигата

...
Мощна българска агитка подкрепи на живо най-добрият баскетболист в Евролигата
Коментари Харесай

Везенков бе най-резултатен при загуба на Олимпиакос от шампиона в Евролигата

Мощна българска агитка поддържа онлайн най-хубавият баскетболист в Евролигата този сезон Александър Везенков, само че не съумя да донесе шанс на българина и Олимпиакос при гостуването им на първенеца от предишния сезон в Евролигата Анадолу Ефес. В Истанбул гръцкият гранд отстъпи със 71:82.

Крилото на българския народен тим още веднъж бе най-сериозната опасност на турците, като приключи като топ-реализатор за отбора си с 18 точки. За 34 минути на терена той добави и по три битки и асистенции за коефициент 15 в мача.

It`s `s turn for the chasedown
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)

Загубата е четвърта за сезона за Олимпиакос, а в идващият кръг Олимпиакос приема Виртус Болоня.

В зала Синан Ерден през днешния ден особено за мача на Везенков и компания дойде цялостен рейс с негови почитатели от Варна.

В Истанбул бяха и, които са в турската столица за треньорска аудиенция по програмата на ФИБА YDF.

Веселин Веселинов от Хебър, Николай Николов от Дунав Русе, Християна Златкова от Светкавица и Силвия Пеева от Славия вземат участие в обичайна треньорска аудиенция, проведена от Турската баскетболна федерация в Истанбул, която е част от самодейностите на плана за Развитие на млади гении. България е част от плана на ФИБА дружно с Турция и федерациите на Косово, Румъния и Северна Македония.

Обещаващите български треньори ще имат опцията да се срещнат със свои сътрудници от школата на Анадолу, ще гледат тренировки на подрастващите на турския гранд.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР