Мощен джип е най-актуалната придобивка в автопарка на Йозджан Дениз.

...
Мощен джип е най-актуалната придобивка в автопарка на Йозджан Дениз.
Коментари Харесай

Фарук Буран от Завинаги яхна турски джип

Мощен джип е най-актуалната облага в автопарка на Йозджан Дениз. Прочутият артист и артист дойде с високопроходимото возило на последния си концерт в Бурса, проведен от локалната общинска администрация. От колата слезе и министърът на промишлеността и технологиите Мустафа Варанк. 

Новият джип на екранния Фарук Боран от „ Завинаги ” разполага с куп екстри, само че по-интересното е, че е турско произвеждане. Колата „ Togg T10 X ” освен е съединена в южната ни съседка, само че и всичките й елементи са направени там. „ Винаги предпочитам родното, тъй като съм родолюбец ”, разяснява по този мотив Дениз.

Йозджан се занимава професионално с музика още от възпитаник. В 10 клас той напуснал гимназия и тръгнал да печели пари, пеейки по клубове. Така и не съумял да приключи приблизително обучение, само че през днешния ден не съжалява, че няма диплома. 

Първия си албум издал през 1992-ра. Плочата се трансформирала в цялостен бестселър, а същата орис имали и идващите му дискове. Записите му се харчели като топъл самун, а от концерти и участия надареният турчин от кюрдски генезис също съумял да изкара доста пари. Понастоящем той е фокусиран повече върху актьорската си кариера, само че не е загърбил пеенето и постоянно изнася рецитали.

На заглавната фотография: Екранният Фарук Боран пристигна на концерта си в Бурса с новия си джип „ Togg T10 X ”, който е създаден напълно в Турция. От колата му слезе и министърът на промишлеността и високите технологии Мустафа Варанк

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР