Морският трафик през пролива Босфора в Истанбул, Турция е бил

...
Морският трафик през пролива Босфора в Истанбул, Турция е бил
Коментари Харесай

 Кораб от Украйна заседна и блокира Босфора

Морският трафик през пролива Босфора в Истанбул, Турция е бил спрян в четвъртък вечерта, откакто транспортен съд, приближаващ от Украйна, е затънал.

173-метров транспортен съд Lady Zehma е получил щета на кормилото и закотви в залива Бебек.Товарният транспортен съд транспортира над 3000 тона царевица от Украйна.Няма данни за потърпевши.

Това са съобщили от Генералната дирекция за крайбрежна сигурност в Twitter в 21. 30 часа локално време, представени от " Ройтерс ".Спасителни кораби и чиновници са били изпратени да оказват помощ на кораба, съгласно изказването.

Турското министерство на националната защита предишния уикенд заяви, че зърното, изпратено от украинските пристанища по съглашението за зърно с посредничеството на Организация на обединените нации е 1, 043 286 милиона тона.

" Изпращането на зърно, което стартира с отплаването на първия транспортен съд от пристанище Одеса в Украйна на 1 август 2022 година, продължава безвредно и рутинно. Към днешна дата размерът на превозеното зърно от украинските пристанища е 1, 043286 милиона тона ", споделиха от се споделя в изказване на министерството.

На 22 юли в Истанбул бяха подписани многостранни съглашения за унищожаване на рестриктивните мерки за доставка на съветски артикули за експорт и за подпомагане на Москва за износа на украинско зърно.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР