Морски пехотинец, заподозрян в участие в смъртта на друг морски

...
Морски пехотинец, заподозрян в участие в смъртта на друг морски
Коментари Харесай

Морски пехотинец е задържан след смъртта на друг морски пехотинец във военно учебно заведение в Северна Каролина, твърдят служители

Морски пехотинец, обвинен в присъединяване в гибелта на различен морски пехотинец, беше арестуван в сряда вечерта в Кемп Льожен в Джаксънвил, Северна Каролина, се споделя в изказване въз основата.

Инцидентът е станал в казармено помещение на американската военна подготвителна база вечерта преди 22:15 ч., когато обвиненият е бил арестуван, споделиха чиновници на Camp Lejeune, без да дават детайлности за гибелта на морския пехотинец.

Властите не посочват името на обвинения или жертвата. Базата сподели, че спомагателни детайлности „ ще бъдат предоставени, когато станат налични “.

CNN се обърна към Министерството на защитата на Съединени американски щати за повече информация и коментар.

Camp Lejeune обгръща над 153 400 акра в окръг Онслоу в югоизточна Северна Каролина и има население от повече от 38 000 дейни чиновници и близо 39 000 членове на фамилиите, съгласно уеб страницата въз основата.

Базата има „ най-голямата централизация на морски пехотинци и моряци в света “ в другите сателитни лагери, жилища, зони за образование и въздушна станция, споделя Camp Lejeune на своя уеб страница.

Това е история в развой на развиване и ще бъде обновена.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР