Морийн Кавана, главен изпълнителен директор на Active Retirement Ireland, приветства

...
Морийн Кавана, главен изпълнителен директор на Active Retirement Ireland, приветства
Коментари Харесай

Active Retirement Ireland приветства по-късна възраст за пенсиониране от 66

Морийн Кавана, основен изпълнителен шеф на Active Retirement Ireland, приветства утвърждението на кабинета за законодателство, което разрешава на чиновниците да продължат да работят до 66 години, възрастта, на която имат право на държавна пенсия.

Говорейки по радио Morning Ireland на RTÉ, госпожа Кавана сподели, че това е ход за превъзмогване на пропастта, която съществува сред наложителното наложително пенсиониране, пред което са изправени доста хора в частния бранш, и обстоятелството, че държавната пенсия стартира на 66 години.

„ Въпреки това, това, против което бихме предизвестили, е, че постоянно би трябвало да има алтернатива. Задължителни или наложителни възрасти за пенсиониране, ние не сме съгласни с тях. Хората би трябвало да могат да работят, до момента в който могат и толкоз дълго, колкото могат, и този избор е в действителност, в действителност значим.

„ Въпреки това, въпреки това, ние също по този начин признаваме, че има доста, доста специалности - тежък труд, специалности, свързани с грижи, където хората евентуално даже не м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР