Морисън заяви пред репортери, че транспортни самолети Боинг Си-17 Глоубмастър

...
Морисън заяви пред репортери, че транспортни самолети Боинг Си-17 Глоубмастър
Коментари Харесай

Австралия дава бронетранспортьори на Украйна

Морисън съобщи пред кореспонденти, че транспортни самолети " Боинг Си-17 Глоубмастър " ще превозят по въздух машините до Украйна. Той не посочи колко ще бъдат изпратени, нито по кое време. " Ние не изпращаме единствено молитвите си, изпращаме и наше оръжие, муниции, филантропична помощ, бронежилетки - изпращаме всичко това. Изпращаме и наши бойни машини на пехотата, нашите бушмастъри ", сподели Морисън, представен от Българска телеграфна агенция.

Зеленски се обърна към австралийския парламент през вчерашния ден и изиска машините " Бушмастър ", които са високопроходими и бронирани и се създават в Австралия.

Зеленски прави видеообръщения към разнообразни парламенти по света, в които насочва съответни послания според от страната, към която се обръща. При обръщението му към австралийския парламент депутатите станаха на крайници и му ръкопляскаха първоначално и в края на изявлението.

В случая с обръщението към австралийския парламент той прикани и за по-тежки наказания против Русия и за възбрана за влизане на съветски кораби в интернационалните пристанища.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР