Морган Ридъл определено прави впечатление, когато се появи в ложата

...
Морган Ридъл определено прави впечатление, когато се появи в ложата
Коментари Харесай

Секси блондинка вдъхновява Тейлър Фриц

Морган Ридъл несъмнено прави усещане, когато се появи в ложата му

Американският тенисист Тейлър Фриц има солидно подкрепление зад тила си по време на мачовете. Неговата спътница в живота Морган Ридъл несъмнено прави усещане, когато се появи в ложата му.

По време на шампионатите в Съединени американски щати тя постоянно може да бъде видяна до своята половинка.

Двамата се срещат за първи път в онлайн приложение за запознанства през 2020 година. Тя се преместила в Лос Анджелис в пика на COVID-19 епидемията, по тази причина влиза в уеб страницата, с цел да откри хора, с които да контактува. И по този начин се среща с тенисиста.

„ Тъй като беше по време на COVID-19, нямаше отворени заведения за хранене, нито питейни заведения, тъй че поръчахме суши. Отидохме при него и го накарах да гледаме филм на ужасите. Не знам за какво избрах този филм за първото си показване пред чужд човек, в действителност не знам. Мисля, че го травмирах малко с това “, споделя русокосата хубавица.

Те не крият, че макар че двамата непрекъснато пътуват дружно, към момента не съумяват да честват или да се забавляват, защото и двамата са заети с кариерите си.

„ Това е една негативна страна, че не можем в действителност да честваме триумфите или празниците “, споделя още Ридъл.

Красавицата израства в Минеаполис, Минесота, само че фантазията ѝ е да отиде в Ню Йорк.

„ Израснах с хокей, цялото ми семейство обича хокея. Ников в Минесота не играе тенис “, майтапи се тя, добавяйки, че в действителност не си пада по спорта.

„ Аз персонално обичах повече театъра и дебатите в учебно заведение, а не атлетиката “, изясни тя.

Желанието ѝ постоянно е било да може да си разреши повече неща, от това, което е имала в детството си.

„ Бях едно от тези девойки, които бяха захласнати от видеоклипове за пътешестване до Бали и сходни неща. Но аз растях в по-ниско равнище от междинна класа в Минесота. Никога не съм вярвала, че ще мога да видя света по този метод “, споделя още Морган Ридъл.

През 2029 година тя приключва образованието си, като се дипломира с бакалавърска степен по британски език и литература. След това натрупва опит в разнообразни промишлености, в това число маркетинг, връзки с обществеността, обмисляне на събития и медии. Днес се смята за инфлуенсър.

Въпреки натоварените си графици Фриц и Ридъл са намерили метод да прекарват време дружно, като в същото време резервират персоналното пространство. Те обожават да пътуват дружно, а наличието ѝ на тенис шампионатите постоянно дава спомагателна страст за почитателите, а и въодушевява самия Фриц.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР