Море от черно заля сребристия килим, разстлан за 75-ите награди

...
Море от черно заля сребристия килим, разстлан за 75-ите награди
Коментари Харесай

Море от черно и червено заля сребристия килим на наградите Еми

Море от черно заля сребристия килим, постлан за 75-ите награди " Еми ", считани за телевизионния еквивалент на премиите " Оскар ", съобщи Асошиейтед прес. 

Сред звездите на шоуто, които бяха заложили на черни тоалети, бяха Айо Едебъри, Присила Пресли и внучката на Елвис Пресли Райли Киоу, Дженифър Кулидж, Лавърн Кокс, Ниси Наш-Бетс.  

Едебъри , която завоюва премия " Еми " за най-хубава поддържаща актриса в телевизионна комедия за " Мечката ", се появи в черна рокля без презрамки с обемна пола във формата на камбана.

Sarah Snook wins the award for Outstanding Lead Actress in a Drama Series at the
— The Hollywood Reporter (@THR)
" Черното постоянно се възприема като безвреден цвят, само че една наклонност се очерта довечера - решенията в черно усложниха тази концепция с акценти върху формата, текстурата или прозрачността. Примери за това бяха Райли Киоу в полупрозрачен " Шанел ", Едебъри в ексцентричен " Луи Вюитон " и дизайнерката Джена Лайънс, която натъртва на прозрачността както единствено тя умее ", сподели Вероник Хайланд, създател на фешън графа за " Ел " и книгата " Дрескод ". 

Ниси Наш-Бетс , отличена като най-хубава поддържаща актриса в лимитиран сериал за " Чудовище ": Историята на Джефри Дамър ", беше заложила напълно на черно в жанр Стария Холивуд. Актрисата носеше прилепнала по тялото кадифена рокля с елементи от сатен, съчетана с кадифени оперни ръкавици.

Елизабет Дебики , която играе принцеса Даяна в сериала " Короната " също беше заложила на кадифена рокля на " Гучи ", само че в тъмночервено. Рокля на тази фешън къща, само че в цвят цитрон, с надълбоко деколте, украсена с пайети и ресни от мъниста, беше изборът на актрисата Джесика Частейн. 

10 across the board for these lovely ladies & men at the carpet.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР