Мордаунт също така е министър за жените и равенството, който

...
Мордаунт също така е министър за жените и равенството, който
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Я Новата Министърка, Която Избраха Съвсем Неочаквано!

Мордаунт също по този начин е министър за дамите и равенството, който пост тя ще резервира. В тази си роля тя се опълчи на " световния старт " на Доналд Тръмп, който отстранява американската помощ за здравни благотворителни организации на дамите, участващи в фамилното обмисляне.

Пени Мордаунт е щерка на някогашен парашутист от армията. Кръстена е на фрегатата " Пенелопи ", взела ефективно присъединяване в разгрома на аржентинските Военноморски сили във войната за Фолклендските острови. Това разкри самата Мордаунт в тирада пред Народното събрание през юни 2010 година.

Тя неведнъж е обръщала внимание на компликациите да бъде жена в английската войска. Пени Мордаунт е младши лейтенант от кралския флот, сега в запаса. В речта през 2014 година, преди речта на кралицата, Мордаунт прикани въоръжените сили да станат по-достъпни, като акцентира личното си образование.

Новият боен министър стана известна и след присъединяване си в тв шоуто Splash!, а хонорара си от 10 000 паунда подари за щедрост. Минути откакто зае държавническия пост, видео с нейно тв присъединяване завладя обществените мрежи. Кадрите демонстрират по какъв начин Мордаунт пробва скок от трамплин, а резултатът е повече от смешен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР