Монтанските полицаи подхванаха лихвари и собственици на магазини в областта,

...
Монтанските полицаи подхванаха лихвари и собственици на магазини в областта,
Коментари Харесай

Монтанските полицаи подхванаха лихвари и собственици на магазини, душат за купуване на вот

Монтанските служители на реда подхванаха лихвари и притежатели на магазини в региона, душат за пазаруване на избор, научи BulNews.
Спецакцията е извършена през вчерашния ден, за времето сред 9 и 17.30 часа.
В хода на интервенцията са тествани 2 обекта и лице с престъпни прояви по линията.
При осъществено претършуване и изземване в обект за търговия на дребно с храни в вършечкия кв. „ Изток”, стопанисван от 47-годишна локална жителка, са открити 6 тетрадки с изписани в тях имена и числа, бележник с изписани имена и телефонни номера и удостоверение за регистрация на МПС, част I.
Съставени са констативен и сигнален протокол. След сигнал и осъществени процесуално-следствени дейности е формирано досъдебно произвеждане.
Вчера в хода на профилираната полицейска интервенция и след получени сигнали за реализиране на лихварска активност от заложни къщи в Лом, с което приготвят или правят пазаруване на гласове и съпътстващи закононарушения като лихварство, са тествани три заложни къщи в крайдунавския град. При обиска е открито, че се съблюдават условията за активността и не са открити движимости или предмети, неразрешени от закона за предпазване.
В хода на акцията е тестван и хранителен магазин в ломския квартал "Стадиона ", стопанисван от 51-годишна ломска жителка. От комерсиалния обект е конфискувана тетрадка с изписани в нея имена на лица, а против тях числа. За случая е известен прокурор от Районна прокуратура-Монтана и е формирана кореспонденция.
На 3 ноември, в хода на профилирана полицейска интервенция още веднъж за противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите след сигнал е осъществена инспекция на паркиран лек автомобил в село Замфирово, употребен от 27-годишен гражданин. В колата е открита и конфискувана парична сума от 2600 лв. в банкноти с номинал от 50 и 100 лв., както и контролна горска марка, която не се поставя на притежателя ѝ.
Парите и горската марка са предадени непринудено за определяне на произхода им, а по случая е формирана кореспонденция в районното ръководство на Берковица.

*Снимката е илюстративна

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР