МониторИзпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан разреши

...
МониторИзпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан разреши
Коментари Харесай

Пентагонът дава 1,5 милиарда долара за стената по границата с Мексико

Монитор

Изпълняващият длъжността министър на защитата на Съединени американски щати Патрик Шанахан позволи да бъдат трансферирани 1,5 милиарда $ за построяването на над 80 благи заграждения по границата с Мексико, съобщи американски представител. Сумата включва към 600 милиона $ спестени средства, взети от сметка за афганистанските сили за сигурност, съобщи Ройтерс.

" Средствата са изтеглени от разнообразни източници, в това число спестени разноски, промени в стратегии и преразгледани условия и по тази причина ще имат минимално отражение върху боеспособността на армията ", сподели Шанахан.

Той съобщи, че армията на Съединени американски щати има над 4000 военнослужещи на границата дружно с 19 единици летателна техника.

Американски представител, поискал анонимност, съобщи, че паричният транш ще включва 604 млн. $ от средства за афганистанските сили за сигурност, които изпитват компликации да удържат територията си против талибаните.

За фискалната 2019 година Съединени американски щати са заделили 4,9 милиарда $ за подкрепяне на афганистанските сили за сигурност. Американският представител съобщи, че парите били взети от сметката, тъй като са открити спестени средства от контракти.

През март за финансирането на стената на президента Доналд Тръмп бяха трансферирани 1 милиарда $ военни пари, нещо, към което конгресмените се отнесоха много сериозно, отбелязва Ройтерс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР