monitor.bgОвен 21 март – 20 априлОграничете контактите. Всичко предприето в

...
monitor.bgОвен 21 март – 20 априлОграничете контактите. Всичко предприето в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 4-10 май

monitor.bg

Овен 21 март – 20 април

Ограничете контактите. Всичко подхванато в събота ще тръгне изкривено и ще изкриви връзките.

Някой различен ще завоюва доста на гърба на всички останали. В неделният ден поспете, не планирайте тежка и натоварена стратегия. Ориентирайте се към пречистване на тялото и душата от насъбраната шлака. Ще почувствате напълно ясно кое е потребно и кое е нездравословно за вас. В понеделник не може да останеш въздържан, само че и прекомерна интензивност не се предлага. Гергьовден е, ден на храброста. Бъдете подготвени да посрещнете всички тествания на живота и да се включите в самодейностите на близки и другари. Не се и опитвайте да се криете от персоналните си отговорности. За 7-и не се предлага работа в екип и вдишване на групови поръчки. Отговорности и облаги ще се разпределят наравностойно. Ще завоюва този, който не си е мръднал пръста, само че е на висока позиция или координира нещата. И както е споделил на времето Константин Иречек в подобен ден „ Можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за богатството на неблагодарните ”. Вечерта припламват искри в връзките. Не подхранвайте абсурда. Навлизате в сложен интервал. 8-и стартира с претрупаност, която не ви е присъща. Но в този ден не се пълнее, хапнете наволя. На 9-и се обадете на близки в чужбина, а на 10-и очаквайте компроматна офанзива, която ще ви скара с сътрудниците вкъщи и на работното място. 

Телец 21 април – 20 май 

Предстои новолуние във вашия знак в първите часове на неделния ден. Енергията ви е на кота нула. За събота не се предлагат прекомерни натоварвания, дейна и рискова стратегия. Странични сили и фактори ще се намесват в добре подредената ви галактика и нещата ще се объркат. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии и проведете общо пречистване на организма. На 6-и планетата на бизнес самодейностите Меркурий навлиза във вашия знак и бърза на среща с Уран, който се явява негова горна октава. И в случай че Меркурий се свързва с човешкия разум, то Уран транслира насоките идващи от галактическия разсъдък. Съвпадът на тези две планети ще помогне елементарно да осезаем трендовете за бъдещото развиване на всяка нова самодейност. През целия месец май ще ви идват чудесни хрумвания и хрумвания, които може да ви оказват помощ да съумеете и да забогатеете. Ще усещате в каква работа или активност „ има  самун ”, къде нещата ще се провалят или ще съумеят в бъдеще. На 7-и ограничете контактите и не споделяйте проектите си. Вечерта е рискова, приберете се в точния момент. На 8-и подпишете нов контракт и направете някои поръчки. Организирайте значителни обеди и вечери, няма да напълнеете. 9-и дава ход на контракти с чужбина. Подайте документи за работа. На 10-и чакайте спорове, изключително в следобедните часове. 

Близнаци 21 май – 21 юни 

Новолунието в знака на Телеца ще преразпредели квоти и облаги, ще отнеме от един и ще даде на различен. С огромна възможност някъде ще се концентрира доста капитал и запаси за сметка на хора, които ще останат излъгани и ощетени. В съботния ден ограничете оптимално контактите, не предприемайте стъпки в нова посока и бъдете виновни за бъдещето на тези, които зависят от вас. Прекратете подправени връзки и наличия. Ако в главата ви се върти натрапчивя мелодия, това е знак за психологично влияние. На 5-и не вървете срещу интуитивните си усещания. Яжте единствено това, което ви се дояде. На 6-и Луната навлиза в Близнаци. Очертават се пътувания и посещение. Вътрешната ви сила се засилва и търси поле за изява. Преди да започнете каквато и да е работа, прегледайте положението на машини и съоръжение. За 7-и не планирайте групови срещи и обществени изяви. Не е ден за запознанства. Ще е мъчно да ограничете контактите, само че е целесъобразно да стоите настрани от обществени и театрални изяви. Луна и Марс от вашия знак са в съпротива на Юпитер и в пречупващ аспект с Нептун. Бъдете сигурни, че ще плащате за непознатите удоволствия. Не се изхвърляйте с дарове и покупки. На 8-и рискът ви диша във врата. 9-и носи удобни вести и предложения от чужбина. 10-и е провокативен ден, внимавайте какво си пожелавате. 

Рак 22 юни – 21 юли 

На 4-и даже и облагите ни ще се извърнат в загуби или ще ги оценим като такива в бъдеще. Тъмните сили се засилват. Не влагайте огромни суми в рискови инициативи. На 5-и ще се разсъните с вярното чувство по какъв начин да постъпите в една сложна обстановка и на каква храна да наблегнете в бъдеще, изключително в случай че се постанова да спазвате диета. Правете това, което ви идва от вътре. На Гергьовден се предлага сдържаност. Не бива да сте пасивни, само че и прекомерното натоварване ще ви се отрази зле. За 7-и не планирайте взаимни начинания, не провеждайте събрания и се пазете от инцидентни контакти. Бъдете сигурни, че ще плащате за непознатите удоволствия, а за вашите никой няма да се погрижи. Желанието да изпъкнете в средата си ще ви направи редкопръсти. Вечерта може да се чакат прояви на експанзия, наклонност към счепкване и раздели. На 8-и Луната навлиза във вашия знак, където се усеща на трона си. Едно пътешестване ще ви се отрази добре и ще помогне да решите значим фамилен въпрос. Може да подпишете нужните контракти и да извършите нужните поръчки. Планирайте хубаво похапване, не е ден за диети. На 9-и ще би трябвало да вземете мъчително решение във връзка с връзките си с чужбина или с задгранична компания. За петък се обрисуват спорове. Внимавайте какво си пожелавате и не давайте мотив за компроматна офанзива. 

Лъв 22 юли – 22 август 

Предстои тежко за Лъва новолуние в знака на Телеца. Не предприемайте значими стъпки в съботния ден, в случай че не желаете да влезете в рискови връзки и да се обвържете неравностойно. Не се съгласявайте на неизгодни предложения. Утрото на 5-и ни събежда с правилен нюх за потребното и нездравословното, само че вие надали ще се съобразите с чувствата си. В този ден тече стратегия за преразпределение на запаси и квоти. Ще се наложи да се откажете от едно, с цел да имате друго. С навлизането на Меркурий в Телец на 6 май се усложняват още повече нещата в бизнес проект. До 21 май е добре да не сключвате съмнителни или евентуално неизгодни за вас съглашения. В момента мъчно улавяте трендовете и като че ли не виждате аварийните разновидности, само че с навлизането на Меркурий в Близнаци на 21 май ще се очертае и печеливш за вас вид. Най-неблагоприятният ден за партньорско обвързване е 7-и. Не влизайте в нова група и в нова среда. За 8-и се обрисуват срещи, на които може да доминирате и определяте разпоредбите. Проблемът е, че в доста направления сте поставили розовите очила или такива с неакуратен диоптър. Не пропускайте в този ден хубавото похапване. На 9-и чакайте предложение от чужбина и сами направете такова. На 10-и следобяд към този момент играете своята игра. Луната навлиза в Лъв. Поне едно ваше предпочитание ще се извърши. 

Дева 23 август – 22 септември

На 4-и на всички равнища работят тъмни сили. Някой може и да ви направи услуга, само че в бъдеще ще желае да се реванширате. В този ден няма безвъзмезден обяд, без значение, че ще бъдете поканени на подобен и на пръв взор всичко ще наподобява отлично. Дано усетите фалша и лицемерието в близките и сами не подхождате подправено. 5-и е мощен ден във връзка с диетология и дегустаторство. С някакво шесто чувсто ще усетите кое е потребно или нездравословно за вас, къде са значимите за бъдещето ви хора и действия и от къде бързо би трябвало да бягате. Срещите ви на 6-и може да ви уредят с нови контракти и работа в бъдеще. Не стойте пасивни, водете договаряния, пробвайте да привлечете погледите. 7-и е сериозен ден за връзките. Може да попаднете в рискова среда и да се обвържете неравностойно. Не насрочвайте срещи и запознанства и не сключвайте нови контракти. Вечерта не оставайте с преспиване на непознато място. Отложеното за идващите дни ще тръгне в преференциална за вас посока. На 8-и организирайте взаимни начинания и сключете нови договри. В този ден не се пълнее, позволете си известно разсипничество в храната. На 9-и може да получите и предложения от чужбина или да купите еднопосочен билет. На 10-и не участвайте в разногласия, за които не сте готови. В този ден казаната дума ще бъде хвърлен камък в градината на личиня ви интерес. 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 4-и елементарно се прилепва към несъответствуваща среда. Бъдете правилни на себе си и тъкмо в този ден не си позволявайте ексцентрични връзки и метод, който не дава отговор на държанието и ситуацията ви. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Спазвайте диета освен в храненето, само че и във връзките. В неделя се доверете на чувствата си и не правете нищо по насила. Ще почувствате остро кои са вашите хора и кои са непознатите, от които не трябва да си позволявате да зависите. На 6-и се засилва прогностичният ви нюх, а това ще помогне в идващите дни да вземете вярното решение. 7-и изисква независима работа, на собствен терен и по опция със свои средства. Всичко, което предприемете сами ще тръгне сполучливо, а това, което започнете в екип с огромна възможност ще се провали или ще се намеси в проектите ви за бъдещето. 8-и е ден за преставителни срещи, за хубаво похапване, за договаряния и съглашения с качествени сътрудници. Очертават се обществени изяви, на които ще блеснете. Не са изключени провокации, в случай че сте нагазили в непозната територия на ползи и въздействие. 9-и идва с неприятни вести, които ще изискват промени и трансформации на действия и старания. Предстои видоизменение. До два дни влизате в нова роля или попадате в нова среда. 10-и е ден на петела. Внимавайте в приказките и признанията.  

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои новолуние в знака на опозицията ви Телеца. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти в съботния ден. Не поемайте непотребни опасности, не влизайте в странични връзки и не си позволявайте волности в любовта и секса. Всяка кръчка отвън фамилната пътека може да ви вкара в копроматна игра, която ще ви се отрази зле в веществен проект. На 5-и се доверете на интуицията, а не на рационалните на пръв взор доводи. Правете това, което ви идва от вътре. На 6-и не трябва да сте пасивни, само че с нищо съществено и значимо за бъдещето не се занимавайте. Не обещавайте подпомагане на някого в веществен и бизнес проект. Прекарайте 7-и в усамотение и не взимайте прибързани решения. Не влизайте в нови настоятелен връзки и не разваляйте старите. Десет пъти помислете преди да извършите някакъв значим за бъдещето ви ход. Особено рисково е да се предоверите и да позволите да ви влияе мнението на екипа и колектива, в който участвате и работите. Не споделяйте с другари персоналния си живот и избор. Отложеното за 8-и ще даде опция да разширите дейноста си. На 9-и осъществете връзки с сътрудници и клиенти от чужбина, уредете пътешестване, продан на информации и фрагменти. 10-и сбъдва благите пожелания. До обед сте в мощна позиция, само че по-късно може да влезете в разправии с шефове и сътрудници. 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден е с тежка енергетика. Тъмните сили се засилват. Не поемайте непотребни опасности и не се товарете със отговорности, изключително към хора, които в никакъв случай не са удовлетворени от това, което вършите. В неделя не може да излъжеш организма си и сетивата. Ако нещо не ви се яде, само че го яжте. Ако подсъзнателно не желаете да се видите с някого откажете срещи и гостувания. В идващите дни може да влезете в преразход на сили, сила и пари заради поетите сега ненужни и нездравословни задължения. На 6-и го давайте по-лежерно, не се нагърбвайте с непотребна работа изключително на непознато. Не планирайте за 7-и огромни покупки и инвестиции. Може да купите нещо непотребно, единствено тъй като е преференциално. В този ден ще се проличат редкопръстите хора. Децата ще изхарчат всичко, което им дадете. Родените в третата декада ще изживеят тежка и конфликтна вечер. Утрото на 8-и ще е напрегното само че с напредването на деня ви предстоят приятни и сполучливи настоятелен и другарски диалози. Може да сключите преференциален контракт и да се почерпите. В този ден не се пълнее, тъй че не се ограничававайте и си прекарайте прелестно. На 9-и следва видоизменение, маските падат. Очаквайте предложения от чужбина. На 10-и някой ще се разприказва и ще ви снесе наготово информацията, която от дълго време се стремите да получите. Ден на вербалната магия. Ще доминирате в връзките. 

Козирог 22 декември – 20 януари 

4-и е ден за привършване, а не за започване на каквото и да било. Родените в първата декада ще получат поддръжка и подпомагане за преустановяване на неравностойни връзки. Нещо ексцентрично ще се случи и може да ви помогне да излезете от омагьосания кръг, в който от много време се въртите. На 5-и се доверете на вътрешното си чувство. Правете единствено това, което ви идва от вътре, а не това, което някой или нещо ви постанова. Не яжте където падне, откажете дадена храна в случай че не я желаете даже и с риск да обидите домакините и готвачите. С някакво шесто възприятие ще доловите към каква храна да се придържате и в бъдеще. От 6-и се отварят нови благоприятни условия в бизнеса и персоналната ви инциатива. В този ден може да получите няколко оферти, по тази причина не реагирайте преждевременно на първото. Вечерта обмислете и във вторник може да се срещнете на четири очи и да преговаряте. На 7-и е противопоказна екипната работа. Не позволявайте доста хора да узнаят за желанията ви. Ден на съдбовно привличане. Не си определяйте първа среща. Отложеното за 8-и ще ви донесе шанс и непредвидени придобивки. Уредете си срещи, подпишете нови контракти, създайте нови връзки и се рекламирайте. Яжте на стомах, няма да напълнеете. На 9-и откривате същинския смъсъл на една връзка. До обед на 10-и вие командвате парада, само че след това различен ще ви изкомандва. 

Водолей 21 януари – 19 февруари 

В този уикенд за вас сиренцето е в клопката. Всякакви екстри може да получите, само че на висока цена. Съветът за събота е да не пазарувате като за международно, да не желаете оптималното от връзките си, да не вярвате на непознати и да не отсъствате от вкъщи. Днес и най-хубавите финансисти може да се излъжат и да създадат припрян ход. Не играйте на борсата, не взимайте и не давайте заеми. В неделя ще се разсъните с вярното чувство за потребното и нездравословното. Едно неприятно или прелестно възприятие ще ви помогне да разграничите неприятелите от приятелите. Доверете се на интуицията и се обадете на тези, които пълнят душата ви с наслада. Чакат ви три дни на напредък придобивки и удобно стичане на събитията на работното ви място. Намерете фината граница в връзките. Преди да сте отсели нужните от ненужните връзки не предприемайте нищо значимо в живота си. 7-и ще ви донесе тъкмо такова отсяване. Противопоказно е да се работи в комбина с някого. На 8-и шансът е с вас, притегляте клиенти, уреждате преференциални покупко-продажби и покупки. На 9-и не се оплаквайте от живота, а умерено си вършете работата и си поемете отговорностите. Ще разберете нещо, което в предишното не сте долавяли. Ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. В петък значимото свършете до обед.

Риби 20 февруари – 20 март

На 4-и имате заплаха от зарибяване. Някой може да ви обещае огромни облаги стига да заложите на неговата карта. Не участвайте в залагания, не взимайте и не давайте заеми и не поемайте никакви опасности. В неделя интуицията ви работи на цялостен потенциал. Ще усетите кое е ползно или нездравословно за вас. Ако към избрана храна получите прелестно чувство наблегнете на нея до другото новолуние. Приключете с обещаната работа и нищо ново не започвайте. Следващите два дни ще включат четири планети в кармичен кръст по отношение на вашето слънце. Не противоречете на родителите си, постарайте се да разберете мотивацията на децата. Родените в първата декада ще имат стресови моменти на 6-и, а останалите на 7-и. Не се включвайте в групови инициатниви във вторник, когато до вечерта може да се изпокарате и с най-хубавите си другари заради непознатите хора, които допускате или каните в средата си. Не е ден за първа среща и първа целувка. На 8-и изживявате сложна заран, само че по-късно чакайте дарове от ориста, предложения за работа и влиятелно делово присъединяване. Имате късмет да спечелите повече от различен път със подписаните нови контракти. 9-и дава старт на действия отвън странта. Преговаряйте с чеждестранни компании. Каквото си пожелаете на 10-и ще се сбъдне, ще ви донесе шанс и наслада. Пазете скъпи движимости и документи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР