Моника Валериева се оказа универсална любовница, пише HotArena. Моделката го

...
Моника Валериева се оказа универсална любовница, пише HotArena. Моделката го
Коментари Харесай

Мръсни тайни! Моника Валериева го правила и с жени

Моника Валериева се оказа универсална държанка, написа HotArena. Моделката го правела освен с мъже, само че и с дами. Моника предходна на другия бряг, когато била на 17 години. След ваучър със свои съученици тя се озовала в едно легло със своя другарка. Тогава плеймейтката считала, че случката е инцидентна. Времето обаче оборило мислите й, откакто все по-често тя се събуждала в едно легло с друга жена.

Стигнало се до такава степен, че както употребила мъжете за полза, със същия способ Валериева подхождала и към дамите. Благодарение на хубостта си тя съумяла да се намърда в първокласния дом на своя другарка от столицата. По това време Моника нямала пукнат лев в джоба и с цел да не се върне в родната Дупница, тя заживяла със своя съратница в София, като връзките им били надалеч по-топли, в сравнение с би трябвало да са тези на две съквартирантки.

Близо година силиконовата хубавица паразитирала на гърба на богатата си държанка, не плащайки наем и режийни разноски. Паралелно с това обаче тя бръмчала и по мъжко, като сменяла сътрудниците си незабавно щом се появи някой по-състоятелен.

Влечението на Моника към представители на личния й пол е необятно известно измежду ползвателите на платени секс услуги в София. За никого не е загадка, че разкрепостената хубавица не отхвърля тройки както в компанията на двама мъже, по този начин и в случай че е с мъж и жена. Брюнетката нямала задръжки в леглото и самоуверено можела да работи и с двата пола.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР