Моника Белучи и Венсан Касел са разведени от 2013 г.

...
Моника Белучи и Венсан Касел са разведени от 2013 г.
Коментари Харесай

Моника Белучи, Венсан Касел и срещата на бившите съпрузи на кинофестивала във Венеция

Моника Белучи и Венсан Касел са разведени от 2013 година и всеки продължи по своя път в живота. Но специалността им продължава да бъде тяхната допирна точка, поради която двамата преди дни се оказаха едновременно на едно и също място, и то цели два пъти.

Един от филмите, показан на кинофестивала във Венеция, е продължението на " Необратимо " от 2002 година, в който Белучи и Касел си партнират.

Бившите съпрузи се появиха на аления килим и на конференция във връзка премиерата в компанията на режисьора Гаспър Ное.

Това, което незабавно ни прави усещане от фотосите, е, че Моника и Венсан се пробват да съблюдават допустимо най-голяма отдалеченост между тях.

Те гледат най-много към обективите и рядко един към различен, и си проличава, че не им е изключително комфортно да са толкоз близо един до различен.

Това тяхно хладно държание може да наподобява необичайно на фона на изказванията, че двамата са съумели да запазят положителни връзки. Но е ясно, че Касел към този момент има очи единствено за една жена и това е актуалната му брачна половинка Тина Кунаки.

Моделът, който преди няколко месеца го подари с дъщеричка, също мина по аления килим във Венеция. Двамата с Венсан бяха посетители на премиерата на кино лентата на Роман Полански " Офицер и разузнавач ", написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР