Моника Белучи и Тим Бъртън се появиха като двойка на

...
Моника Белучи и Тим Бъртън се появиха като двойка на
Коментари Харесай

Моника Белучи и Тим Бъртън се появиха като двойка на червения килим

Моника Белучи и Тим Бъртън се появиха като двойка на аления килим. В четвъртък режисьорът и актрисата направиха своя дебют като двойка на премиерата на „ Diabolik Chi Sei? “ по време на 18-ия кино фестивал в Рим, който се организира в Auditorium Parco Della Musica в италианската столица.



Тим Бъртън се разведе с първата си жена, Лена Гиесеке, след четири години брак през 1991 година.



През 2000 година той се среща с Хелена Бонъм Картър на снимачната площадка на „ Планетата на маймуните “ и тогава стават двойка. През 2003 им се ражда наследник - Били Реймънд, кръстен на бащите на двамата. В края на 2014 годинасе разделят.

Моника Белучи се дами за стилният фотограф Клаудио Карлос Басо през 1990 година и след 4 години се развеждат. През 1999 годинатя се дами за Винсент Касел, а през 2004 година им се ражда щерка - Дева Касел. Девет години по-късно, те се развеждат.


Моника Белучи и Винсент Касел, 2004 година

65-годишният Бъртън беше с черен костюм, риза, вратовръзка и обувки, до момента в който 59-годишната Белучи избра дълга до земята рокля с отворени плещи в мрачно сиво. Тя носеше косата си спусната, бретонът леко падаше върху очите й.

Държейки се за ръце, двойката театралничи пред камерите в тъмните си тоалети. В друга фотография Бъртън е сложил ръката си нежно зад тила на Белучи, до момента в който се усмихва, носейки присъщите си очила с черни рамки.

Говорейки за първи път за романса им през юни след месеци на клюки, Белучи удостовери новината, разкривайки любовта си към режисьора и какъв брой е „ щастлива “, че го е срещнала.

„ Това, което мога да кажа... Радвам се, че срещнах индивида, на първо място “, сподели актрисата. „ Това е една от тези срещи, които рядко се случват в живота... Познавам индивида, обичам го, а в този момент ще се срещна с режисьора, стартира друго премеждие. “

Двойката работи дружно по Beetlejuice 2 в Лондон по това време, като Бъртън режисира дълго чаканото продължение на неговия комедиен филм на ужасите от 1988 година

„ Обичам Тим “, продължи Белучи. „ И изпитвам огромно почитание към Тим Бъртън. Обичам този свят на фантазиите, където чудовищата са благи, като че ли можем да превърнем по-тъмните си аспекти в нещо ярко, прощаващо. Филмите на Тим Бъртън приказват доста за това. “

След като The Hollywood Reporter показа, че Белучи е определена за Beetlejuice 2, потвърдиха, че филмът ще излезе по кината на 6 септември 2024 година

Бившето момиче на Бонд - което ще изиграе брачната половинка на основния воин, изигран още веднъж от Майкъл Кийтън - и Бъртън се срещнаха за малко на аления килим на филмовия фестивал в Кан през 2006 година Двамата бяха снимани ръка за ръка в Мадрид през февруари. Те се появиха дружно и на филмовия фестивал Lumière в Лион, Франция, през октомври 2022 година, когато Белучи връчи на Бъртън премията Lumière за изцяло достижение на фестивала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР