Моника Белучи и на 59 години си остава една от

...
Моника Белучи и на 59 години си остава една от
Коментари Харесай

Щракнаха Моника Белучи да пазарува в Милано без грим

Моника Белучи и на 59 години си остава една от най-красивите италианки. Тя към момента се счита за една от най-привлекателните дами в целия свят и икона по жанр.

Пищната брюнетка постоянно е говорила за старостта, а съгласно нея всичко би трябвало да е естествено. Само тогава може да бъде красиво: ”Искам да остарея естествено, по естествен метод! На моята възраст не съм захласната от поддържането на идеална фигура, когато си над 50 години нямаш същите потребности каквито си имал на 20! ”, признава хубавицата пред  „ Сънди таймс ”.

Но въпреки всичко Белучи наподобява необикновено аления килим. И тя в действителност е още толкоз чувствена както преди 30 години.Особено в последно време след  като спря да крие аферата си с Тим Бъртън. Влюбените към този момент няколко пъти излизаха дружно и предизвикваха удивление.

Сега почитателите имаха опция да видят по какъв начин наподобява Моника в реалност, без грим и прожектори. Папараците направиха няколко фотоси на актрисата, до момента в който тя пазаруваше в Милано.

Белучи не изневерява на себе си: моден и в това време обикновен тоалет в обичания си черен цвят стои ужасно на разходка и прави звездата да наподобява по-стройна.

Или в действителност е отслабнала? Изглежда, че лицето на Моника е станало леко изтощено, бузите й са хлътнали малко, а скулите й са станали по-изпъкнали.

Освен това, както означиха почитателите, Белучи наподобява малко изтощена и тъжна. Надяваме се, че просто е била изтощена от извършването на покупки и няма здравословни проблеми.

Автор: wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР