Мони Зенгинер от Ергенът чете книги. Е, не става въпрос

...
Мони Зенгинер от Ергенът чете книги. Е, не става въпрос
Коментари Харесай

"Мъжете си падат по кучки": Мони Зенгинер провокира с книга, нападнаха я в коментарите

Мони Зенгинер от " Ергенът " чете книги. Е, не става въпрос за " Психоанализата " на Фройд, само че мацката показа в Instagram, че сега се е потопила в света на " Мъжете обичат кучки ", чийто създател е Шери Аргов.

Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, отдадено на общуването сред мъжете и дамите. Книгите ѝ са издадени на повече от 30 езика и са отпред в международните ранглисти в категорията връзки сред половете. Докато едни се радват на избора на Мони за четиво, то други имат съществени рецензии.

Виж още: Родината надалеч, само че не и любовта им за нея: Тина и Миро демонстрираха по какъв начин пазят България в сърцата си 

" Знаеш какво да четеш, Мони! ", " Мъжете си падат по кучки имам я неповторима книга ", " Имам тази книга и е доста увлекателна! ❤️❤️❤️ ", гласят част от подкрепящите избора на Мони. Критичните мнение са, че книгата била глупава, не отговаряла на действителността в доста от случаите и била загуба на време и пари.

" Мони, хвърли тази книга, ще те скапе, ти не искаш да ставаш такава ", " И аз съм я чела... много е СКУЧНА ", " Доооооста глупава брошура! Повърхностна и тривиална! Разочаровате ме ", са другите отзиви. Зенгинер не е споделила какво мисли към момента за книгата, само че наподобява, че се любува на избора си. За момента.

Виж още: Честито! Най-сексапилната БГ зъболекарка роди, качи първата фотография на бебето

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР