Монакската принцеса Шарлен, която е в РЮА, беше приета в

...
Монакската принцеса Шарлен, която е в РЮА, беше приета в
Коментари Харесай

Принцесата на Монако отново влезе в болница

Монакската принцеса Шарлен, която е в РЮА, беше призната в локална болница още една, последна интервенция поради затрудненията, породени от тежка зараза на синусите, заяви ТАСС.

Това оповестява южноафриканската телевизионна и радиокомпания SSA-BBC с позоваване на фондация " Принцеса Шарлен " от Монако.

Подробности за интервенцията не бяха разкрити, както и името на болничното заведение. Междувременно радиостанцията отбелязва, че след тази хирургическа намеса принцесата има намерение да се върне в Монако от РЮА, където е от пет месеца.

Настоящата интервенция на принцеса Шарлен е втората по ред, която прави в РЮА. Първата беше осъществена на 13 август в болничното заведение в Дърбан и продължи четири часа под обща упойка. Принцесата още веднъж беше призната в болничното заведение на 1 септември, когато внезапно се почувства зле, само че не се наложи хирургическа интервенция.

Възможно е инфекцията, която е предизвикала актуалните затруднения, да е породена от интервенция във връзка със зъбни импланти, направена в Европа. Принцът на Монако Албер Втори с децата си към този момент е посещавал брачната половинка си в РЮА няколко пъти. Двойката, която подписа брак през 2011 година, има две деца.

Шарлен дойде в РЮА през май, с цел да взе участие в благотворителните акции на организацията за отбрана на носорозите
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР