Момичето, което изгря с ролята си на Мери в Бохемска

...
Момичето, което изгря с ролята си на Мери в Бохемска
Коментари Харесай

Луси Бойнтън: новата любимка на дизайнерите

Момичето, което изгря с ролята си на Мери в „ Бохемска рапсодия “ и което във кино лентата евентуално доста не забелязахме. Все отново всички погледи бяха вперени в играта на Рами Малек. Сега обаче освен тъй като Луси Бойнтън се появява за ръка с него на аления килим, само че и поради прическата си в жанр фасул, и елегантността, която демонстрира, е на път да се превърне в новата фаворитка на дизайнерите.
 
    View this post on Instagram           
A post shared by Lucy Boynton (@lucyboynton1) on Jan 7, 2019 at 3:59pm PST

Самата тя обаче занапред навлиза в този свят на внимание, суетност и стотици камери, вперени в нея. Затова осъзнава какъв брой е значимо там, за аления килим и под светлините на прожекторите, да се оставя в ръцете на експертите, които да й оказват помощ да показа себе си, единствено че в малко по-напудрена версия. „ Модата е значима част от работата ми като актриса – костюмите във филмите и по-късно появяването на аления килим като тяхно продължение. Сякаш вземам участие в напълно друга пиеса “, споделя Луси.

Тази обич занапред ще разцъфтява, само че тя до неотдавна въобще не е била с особена значимост за младото момиче. По-скоро й носела чувство за неустановеност, в сравнение с противоположното. Сега, когато Celine и Gucci (и освен те) я обличат, тя стартира да я възприема по нов и по-благоприятен метод. В същото време не желае да прави взаимни отстъпки със себе си. „ Искам да бъда човек, който постоянно се усеща удобно и най-много себе си “, споделя Бойнтън. И бихме споделили, че й се получава. Успява да се открои със собствен момичешки жанр, който става различим и тъкмо по тази причина предричаме, че ще стане новото It момиче за образец.
 
    View this post on Instagram           
A post shared by Lucy Boynton (@lucyboynton1) on Jan 8, 2019 at 1:42pm PST

Дъщеря на двама лондонски публицисти, тя не поема тяхната щафета, а още на 12 години прави първите си стъпки като актриса. После стопира за няколко години, до момента в който не се появява във кино лентата „ Убийство в Ориент експрес “. По това време стартира да работи и с един от известните стилисти – Лийт Кларк, който й оказва помощ да откри своя комфорт и жанр в свят, в който, обгрижван от дизайнери, не всеки път успяваш да улучиш това, което е най-добро за теб. „ Обичам сантименталните и ефирни модели и материи “, признава тя, а те толкоз доста й отиват. Луси си спомня по какъв начин през 2017-а за премиера на аления килим й дават да облече рокля на Prada. Харесва я, само че по този начин и не усеща себе си в нея. Затова се появява с розова пижама на дребни роботи, розово палто и сребристи обувки. Нещо, което и до през днешния ден счита за много самоуверено и смело от своя страна. Сега като че ли с повече внимание подхожда към тоалетите, с които ще се появи, изключително когато до нея е обичаният й Рами Малек. А ние към този момент нямаме самообладание да забележим по какъв начин ще се появят двамата на Оскарите.

 
Ето по какъв начин първо се влюбихме в прическата й

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР