Момичетата ни са вървели през паркинга и са чули обидни

...
Момичетата ни са вървели през паркинга и са чули обидни
Коментари Харесай

Проговориха родителите на момичетата, обвинени за нападение на дъщерите на зам.-главния мюфтия

Момичетата ни са вървели през паркинга и са чули обидни реплики за техните облекла и поведение, по тази причина са спрели. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Веселин, татко на едно от девойките, упрекнати предходната седмица, при който зам.-главният мюфтия Бирали Бирали разгласи, че две девойки са нападнали дъщерите и жена му пред хипермаркет в столицата.

Тази седмица упрекнатите от Бирали девойки описаха пред "Господари на ефира " отхвърлиха версията на Бирали, като обявиха, че нападнатите са те, а също така са били заплашвани от зам.-главния мюфтия.

Този господин се е опитал да направи класиката – най-хубавата отбрана е нападението. Даде публичност на случая, само че накриво. Искаше да се направи на жертва, като знае, че неговата общественост ще го поддържа. Като духовно лице можеше вместо да се прави на медийна звезда да пристигна при нас и да се разберем спокойно и безшумно. Вместо да е миротворец по този метод всява етническо напрежение. И до ден-днешен децата са в стрес, ние също, съобщи Веселин.

На камерите се вижда по какъв начин нашите деца ги подминават. Единственото, което е направила щерка ми, е да попита за какво й се подиграват, сподели Юлия, майка на другото момиче.

Искам единствено да го помоля да не заплашва децата. Притеснявам се в действителност от това. Надяваме се истината да излезе нескрито и зам.-главният мюфтия да има достолепието да се извини, сподели още дамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР