Момичетата често пускат въдици, но щом видят, че момчетата клъвнат...

...
Момичетата често пускат въдици, но щом видят, че момчетата клъвнат...
Коментари Харесай

"Скъпи парцали": Дани от "Един за друг" нахрани жените, мацка му е вързала тенекия

Момичетата постоянно пускат въдици, само че щом видят, че момчетата клъвнат... постоянно бягат. В актуалния свят това са заигравки в Instagram, които водят до чат, който от време на време мацките оставят на едно просто... SEEN. Почти всеки е минал през това и е супер дразнещо. 

Мацки, по този начин не се вършиме на " кучки ", а на нещо друго. Винаги е по-приятно да върнете отговор и да покажете с думи, че нямате интерес, а не да въртите другата страна, тъй като е имало момент, в който ви е било скучно. Ето на това отношение е попаднал Дани от " Един за различен ", който реши да не си трае, а да нахрани кифлите и парцалите, както самичък ги назова.

Виж още: Грубост ли? Виктория от " Игри на волята " се оправда: Каквото повикало, такова се обадило 

" Само тук, когато пишеш на някоя " мацка " тя се превъзнася и те оставя на " seen " и се мисли за доста вървежна. Скъпи парцали, вие не сте нищо повече от едни гримирани, напудрени кифли и когато някой си е направил труда да ви написа, считам, че е редно да върнете най-малко един отговор. Това не се отнася за " zdr. Kvo pr sladki6 ". Световноизвестните звезди не се превъзнасят, а вие какви се помислихте, като множеството дори сте на разгласи в известни обществени уеб сайтове ", написа Дани.

Виж още: Да му завиди човек: вижте всички дами, с които Пийт Дейвидсън е излизал

Сега, първо, за какво въобще един уважаващ себе си мъж ще написа на момиче, за което знае, че е в " прочут обществен уебсайт ", тъй като по този начин излиза от известието на Дани?! Второ, от кое място Дани знае, че световноизвестните звезди не се превъзнасят? Много въпроси са това, само че генерално Дани е прав.

Истината обаче е, че в Instagram зарибявката става по този метод, а много хора бягат, откакто са дали много пъти сигнали, че желаят... трака-трака, както се пее в " Мария " на Меди. Може да звучим цинични, само че в много от случаите това е истината.

Виж още: Скандална изповед: Майка ми беше порно звезда, израснах със секс играчки!

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР