Момиченце, отвлечено по време на колоездене, е намерено заключено в

...
Момиченце, отвлечено по време на колоездене, е намерено заключено в
Коментари Харесай

Откриха отвлечено момиченце в САЩ, било заключено в шкаф

Момиченце, отвлечено по време на колоездене, е открито заключено в долап, написа. Шарлот Сена изчезна в събота вечерта, когато беше отвлечена от къмпинг, наименуван Моро Стейт Парк, в северната част на щата Ню Йорк, където фамилията й било на отмора.
Прочетете още
Деветгодишното дете бе избавено в понеделник, когато служителите на реда я откриха скрита в долап на кемпер.

Тя била откарана в болница, а прегледите демонстрират, че е „ в положително физическо здраве “.

47-годишният Крейг Рос-младши бе задържан, откакто спецчасти нахлуха в парцела му с хеликоптери.

Той пуснал записка за откуп в пощенската кутия на семейство Сена в 4.20 сутринта в понеделник, разкри губернаторът Кати Хочул.

Рос-младши е оставил ДНК-то си по цялото писмо и следователите  разкрили съвпадане на пръстовите му отпечатъци –  бил е задържан за шофиране в нетрезво положение през 1999 година

Полицаите считат, че Шарлот е била качена в транспортно средство или завлечена в гората, до момента в който е карала колелото си. Шарлот  играела с другари през целия ден, само че желала да покара за финален път сама, преди слънцето да залезе.

Когато не се върнала до 18:30 часа, родителите й се тормозили и тръгнали да я търсят, единствено с цел да намерят изоставеното й колело.

Стотици се включиха в издирването на Шарлот, която беше публично оповестена за открита в 19 часа в понеделник, написа " Metro ".

„ Радостни сме от новината, че Шарлот Сена е открита безвредно довечера след интензивно траяло дни търсене. Сърцата ни са със фамилията й, когато я приветстват вкъщи. Благодаря на щатската полиция на Ню Йорк, полицията на парка в Ню Йорк и на всички, които работиха толкоз неуморно, с цел да намерят Шарлот. Благодарение на техните старания Шарлот ще може да се върне вкъщи безвредно при фамилията си “, сподели губернатор  Хочул.

Рос-младши, който живее в ремарке в парцела на майка си в Милтън, Ню Йорк, сега е арестуван за разпит.

Полицията акцентира, че той не е регистриран причинител на полово закононарушение, както в началото съобщили някои американски новинарски издания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР