Момиче се похвалило с булчинската си рокля в социалните мрежи,

...
Момиче се похвалило с булчинската си рокля в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Булка показала сватбената си рокля, а хората ги заболяло при вида на талията

Момиче се похвалило с булчинската си рокля в обществените мрежи, само че на потребителите им станало смешно и мъчително от това. Вниманието на гостите несъмнено ще бъде приковано към тоалета, само че не поради хубостта му, а поради корсета, който е предопределен не за комфорт, а за кански страдания.

Потребителка на фейсбук разгласила в групата It’s It I’m Wedding Shaming, отдадена на сватбените неуспехи, фотография на рокля, в която незнайна младоженка отива или към този момент отишла към отлара. Ако погледнете продукта, излиза наяве за какво той е привлякъл вниманието на дамата, а дружно с нея и на стотици хора.

 малка-талия

Роклята в действителност наподобява на нещо отвън този свят, само че с цел да бъдете в нея, евентуално би трябвало да си счупите ребрата и по принцип да заблудите природата и човешката анатомия. Булката, която е студентка от Мианмар с нейната фигура потвърди, че това е допустимо.

Освен това тоалетът припомня на корсетите от 15 -ти и 16 -ти век, с които дамите се опитвали да придадат на талията си тип на трепетлика. Подобно устройство довело до изтезаване и дисторция на органите на домакините. В Испания по това време стоманените корсети били много публикувани – същински инструмент за изтезания.

Остава да се надяваме, че булката, облечена в роклята, се е отървала без пострадвания и е съумяла да се наслаждения на празника си, а не стояла като неподвижна скулптура в компанията на фотографа.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР