Момиче се озова в токсикологията в Пловдив, след като си

...
Момиче се озова в токсикологията в Пловдив, след като си
Коментари Харесай

Баща на ученичка осъди барманка заради половин шише уиски на...

Момиче се озова в токсикологията в Пловдив, откакто си купи бутилка уиски от ресторант и се напи до несвяст, научи „ Марица “. Родителите й подали тъжба против барманката в прокуратурата и полицията, защото щерка им е малолетна и законът не разрешава опцията да си купи алкохол. Бил формиран акт от 2000 лв. на служителката в заведението. Тя обжалвала, само че завчера Районният съд в Пловдив удостовери глобата.

Случаят е от 12 юли м. година в село Старо Железаре. Към 17 часа в центъра се събрала компания от 6 деца. Скоро към тях се включила и въпросната тийнейджърка. Тя предложила да купи бутилка уиски и да почерпи, само че другите отказали. Въпреки това дребната влезнала в ресторанта и купила литър концентрат.

Хлапетата влезнали в двора на детската градина, където седнали на стълбите и почнали да пият. Момчетата - бира, а момичето на няколко пъти си сипало уиски и го изпила на екс. Приятелите й предизвестили тийнейджърката, че ще й стане неприятно, само че тя дала отговор, че всякога пие по този метод и не е имала проблеми.

Малко по-късно момичето изпило повече от половината от бутилката с уиски, прилошало му и паднало на земята. Компанията изпаднала в смут. Едно от момчетата взело телефона й и се обадило на татко й. След като я взел и я закарал у дома, щерка му към момента не се чувствала добре. После се обадил на тел. 112 и детето било откарано в Клиниката по педиатрия, където медиците открили алкохолно натравяне.

Ядосаният татко намерил барманката, която му обяснила, че си вършела работата и не можела да дава отговор какво вършат непознатите деца. Тогава той потърсил отмъщение посредством съда, с цел да не допусне драмата да се повтори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР