Момиче на 11 години се е разминало на косъм от

...
Момиче на 11 години се е разминало на косъм от
Коментари Харесай

Момиче твърди, че нейният iPhone 6 е експлодирал докато гледа клипове в YouTube

Момиче на 11 години се е разминало на косъм от съществени пострадвания, откакто нейният iPhone 6 експлодира до момента в който тя гледа клипове в YouTube, предават от ABC News.

Kayla Ramos е употребила устройството в стаята на сестра си, когато почнали да се появяват искри. Тя хвърля телефона на одеялото, което се възпламенява.

„ Бях тук на леглото, а телефонът съумя да изгори одеялото и да направи тези дупки “, споделя тя на кореспондент.

Майката на момичето се е свързала с Apple на другия ден. От там поискали фотоси и телефонът да бъде изпратен до тях. Очаква се да го подменят.

„ Вече няма да дремя с телефона до мен. Знам, че го зареждаме доста, може би това е повода, може би е прегрял. “, изяснява майката.

От Apple споделят на ABC, че не са наясно с съответния случай, само че минават през лист с чести аргументи, които могат да накарат телефонът да прегрее повече от естественото. Една такава причина е използването на неоригинално зарядно. Друг известен проблем са неоторизирани поправки на устройствата. Причина може да бъде и вътрешна щета в резултат на изпускане или нещо друго.

Видео репортажа може да видите нагоре. Там е показано устройството след случая, както и какви вреди са породени. Ще е забавно, в случай че разберем на по-късен стадий каква е точната причина за експлодирането на телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР