Моменти след като излезе начело в процеса за двойна клевета

...
Моменти след като излезе начело в процеса за двойна клевета
Коментари Харесай

Писмото на Джони Деп към света след победата му в съда

Моменти откакто излезе отпред в процеса за двойна клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, артистът Джони Деп показа сърдечно писмо в своите профили в обществените мрежи като последна дума в борба, почнала преди повече от пет години.

" Преди шест години вечно се трансформираха моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, както и животът на хората, които доста, доста години ме подкрепяха и имаха вяра в мен ", написа холивудската суперзвезда и прецизира, че всичко това се е случило " с мигване на окото ". 

Представяме ви цялостния текст на писмото на артиста, който изигра най-хубавата си роля в правосъдната зала - ролята на Джони Деп, който постоянно улучва всеобщия фен в сърцето. 

" Чрез медиите ми бяха повдигнати подправени, доста съществени и престъпни обвинявания, което провокира безконечен поток от омразно наличие, макар че в никакъв случай не бяха повдигнати обвинявания против мен. Това обиколи света два пъти в границите на наносекунда и имаше сеизмично влияние върху живота и кариерата ми.

И шест години по-късно журито ми върна живота. Наистина съм смирена.

Решението ми да продължа това дело, знаейки доста добре височината на правните трудности, пред които щях да се сблъскам и неизбежния международен театър в живота ми, беше взето след изчерпателен размисъл.
От самото начало задачата на завеждането на това дело беше да се разкрие истината, без значение от изхода. Говоренето на истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички тези, които останаха непоколебими в поддръжката си за мен. Чувствам се спокоен, като знам, че най-сетне го реализирах. 

Аз съм - и съм бил и преди - изумен от излиянието на обич и колосалната поддръжка и добрина от цялостен ​​свят. Надявам се, че стремежът ми да кажа истината ще е оказал помощ на други, мъже или дами, които са се озовали в моята обстановка, и че тези, които ги поддържат, в никакъв случай не се отхвърлят. 

Искам да призная благородната работа на съдията, правосъдните заседатели, правосъдния личен състав и шерифите, които пожертваха личното си време, с цел да стигнат до този миг, както и на моя старателен и хладнокръвен юридически екип, който свърши изключителна работа, с цел да ми помогне да показа истината.

Най-доброто занапред следва и най-сетне стартира нова глава.

Veritas numquam perit.

Истината в никакъв случай не умира. "
Posted by Johnny Depp on Wednesday, 1 June 2022

Припомняме, че късно нощес стана ясно, че Джони Деп осъди някогашната си брачна половинка Амбър Хърд да му заплати 15 млн. $ за очерняне. Така делото завърши след близо 7 седмици съвещания, които се трансфораха в риалити шоу, защото бяха предавани онлайн. И двамата изгубиха доста както в персонален, по този начин и в професионален проект. Мнозина се обърнаха против Амбър Хърд, а ролята й в продължението на " Аквамен "  беше мощно изразяна и тя се трансформира в най-мразеният човек. Междувременно Джони Деп беше именуван " бияч на дами " и изгонен от Холивуд.

Изключително любопитно е по какъв начин ще продължи актьорската му кариера, само че едно е несъмнено - той ще се завърне на екран по-силен от всеки път, а също и по-обичан от почитателите. Реалният губещ обаче не е даже Амбър Хърд - действителните губещи са действителните жертви на принуждение, които неизбежно от тук нататък ще бъдат наричани " Амбър " от хората, които по една или друга причина не им имат вяра.  

 
Джони Деп и Амбър Хърд - холивудска приказка с детайли на принуждение
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР