Моментът със смяната на профилните снимки ни говори, че ако

...
Моментът със смяната на профилните снимки ни говори, че ако
Коментари Харесай

Психотерапевт: Ивана може да е при свой познат и демонстрира, че не желае да се върне

„ Моментът със промяната на профилните фотоси ни приказва, че в случай че тя има достъп до профилите си и от нея се случва това, само че тя не възобновява контакта, значи, че протестът е на по-сериозно равнище. Означава, че тя не желае да се върне “.

Това съобщи психотерапевтът Ники Марков във връзка изгубването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница , която е в неопределеност от 22 февруари. Той въпреки всичко изрази вяра, че е позитивен знак и тя е добре.

Специалистът добави, че бягството от действителността е изцяло типично държание за младежите . Това важи най-много за тези, които разполагат с по-малък набор от обществени и информационни умения за справяне с тях.

Според Ники Марков е доста евентуално Ивана да се е обърнала към някой собствен прочут , при който да отиде, защото странстването в самотност по думите му не е лесна задача. 

„ Фактът, че якето е останало, приказва, че вероятните сюжети са два – или е срещнала поддръжка, или нещо се е случило “.

Психотерапевтът разяснява и промяната на външния тип на момичето през последните седмици, което съгласно него демонстрира, че то се е нуждаело от внимание. Той изрази вяра, че казусът ще завърши с благополучен край , след което да се направи разбор и да стартира работа, обвързвана с придобиване на обществени умения и поддръжка .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР