Моментът преди голямото дерби на Англия между Ливърпул и Манчестър

...
Моментът преди голямото дерби на Англия между Ливърпул и Манчестър
Коментари Харесай

Време е за голямото дерби на Англия

Моментът преди огромното дерби на Англия сред Ливърпул и Манчестър Юнайтед е по-особен.

Разликата е голяма. Ливърпул има 27 точки повече от противника си във Висшата лига, само че когато огромните противници се изправят в следващия си дуел един против различен, това няма да има никакво значение.

Червените дяволи са единственият отбор, който взе точки от мърсисайдци до момента през сезона, като на „ Олд Трафорд “ мачът приключи 1:1, Тогава и необятно коментирата ВАР оказа помощ на домакините.

Хората на Юрген Клоп не престават с успехите и са в серия от 38 следващи срещи без проваляне в шампионата, тъй че ще се стремят с всички сили към нов триумф в този момент. Равенството на Манчестър Сити с Кристъл Палас ги зарадва, тъй като те имат 2 мача по-малко от Гражданите и 13 точки преднина пред първенците. 

В същото време Юнайтед продължава да бъде мощно променлив в представянето си, а този път евентуално ще бъде и без водещия си голмайстор Маркъс Рашфорд, който е контузен. Тимът на Оле Гунар Солскяер обаче, не би трябвало да бъде подценяван, тъй като победи градския противник Сити с 2:1 като посетител, откакто отново упованията бяха да бъде затрит.

В последна сметка в последните 11 мача сред двата отбора, Ливърпул има единствено един успех при 5 равенства и 5 загуби, което удостоверява, че огромният противник е много неуместен в последно време.

Въпреки това обаче, през този сезон Червените впечатляват и в този момент пред правилните си почитатели ще търсят само оптимално удобен триумф. Ранен гол ще им помогне доста и въпреки че Юнайтед е кадърен да сервира изненада, този път такава надали ще има. Логиката сочи поредна победа за Ливърпул и нова крачка към мечтаната купа

Прочети още на: https://www.gol.bg/manunited/2020-01-18/prognoza-livarpul-manchestar-yunayted

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР