Моментът на първата близост може да се превърне в незабравимо

...
Моментът на първата близост може да се превърне в незабравимо
Коментари Харесай

Помагало за мъже: Какво гласи женският секс-етикет

Моментът на първата непосредственост може да се трансформира в незабравимо събитие или в величествен неуспех. Трябва да знаем по какъв начин да се държим вярно, с цел да останем и ние, и нашият фаворит с приятни мемоари.
Прочетете още
Докъде да стигнете на първата среща решавате единствено вие. Важното е да не извършите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Помнете, че в сходни обстановки постоянно се употребяват неистини за реализиране на задачите.

Не се срамувайте да се предпазите – изберете подобаващия миг и безапелационно изискайте колегата ви да употребява презерватив. Отказ може да се пояснява като безнаказаност и в случай че се съгласите, рискът е за ваша сметка.

Разкажете на колегата за предходните си случки, единствено толкоз, колкото бихте желали и вие да знаете за него. Честността в интимните връзки е залог за благополучен съюз, в случай че в леглото нещо не е както би ви се желало, не се тормозете да кажете истината.

Има обстановки, в които се случва мъжът да не получи ерекция или бързо да я загуби. Не търсете виновност в никого, а покажете на патньора, че сексът е многопланово разбиране и не включва само половия акт. Постарайте се да постигнете оргазъм, направлявайки ръцете и устите му.

Предупредете половинката си в случай че сте в цикъл, тъй като другояче рискувате да преживее потрес. Съгласете се в случай че ви предлага да експериментирате в секса в този интервал.

Ако той споделя с вас най-съкровените си стремежи в секса, поставете изискване, че нещата стопират до такава степен, докъдето ви е прелестно и не се поддавайте на шантаж от негова страна.

Ако на вас ви се желае нещо ново, а патньорът ви е по-консервативен, би трябвало с деликатност и такт да вкарате нововъведенията в любовния живот.

Не би трябвало да го лишавате от увереността, че може да ви доставя наслаждение и без някакви дивотии, тъй като съществува опция той да не хареса предлагането ви. Не настоявайте, може да повдигнете въпроса още веднъж след време.
 
Трябва да можете да отпратите мъжа след момента на непосредственост. В взаимозависимост от вашите цели – в случай че нямате желание да го виждате повече, може просто да хвърлите дънките му по него, а в случай че желаете непрекъснати връзки, може с нежна целувка уверено да го изпратите до вратата и да обещаете, че ще му звъннете по-късно. Задължително е да му се обадите.

Някои мъже са по-притеснителни и не подхващат първата крачка. Ако сте обезверени, може просто в прав текст да му кажете, че го желаете. Но в случай че не сте в положение да го произнесете, минете на интернационалния език на секса – седнете до него, облегнете се на рамото му, хванете го за ръка.

Уверените дами реализират задачите си. Но в случай че мъжът не се трогва и когато разкъсваш облеклата му, значи просто не го вълнуваш. Наличието на няколко любовника води до алтернативата дали да ги информираш един за различен. В нашето рисково време това е честен дълг. Не е изключено обаче, след сходно пояснение, да не остане нито един.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР