Моментът е решаващ за България! Гласувах за промяна и стабилност,

...
Моментът е решаващ за България! Гласувах за промяна и стабилност,
Коментари Харесай

Нинова: Гласувах за промяна, моментът е решаващ за България


Моментът е решителен за България! Гласувах за смяна и непоклатимост, да излезем от дъното във всички мрачни ранглисти! Излезте и гласувайте! С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова излезе от изборната секция, в която даде своя избор машинно.

Председателят на левицата упражни правото си на глас в 25-ото ОУ „ Д-р Петър Берон “, ул. " Балканджи Йово " 22, регион Красно село в София.

Гласувах за здрав и просветен народ, за обективна България, добави Нинова. И насочи апел за всеобщо гласоподаване.

Тя показа пред публицистите, че е чакала на опашка, с цел да гласоподава и че е прелестно изненада от това, че рано денем има толкоз висока изборна интензивност. Според нея това е похвално.

" Моментът е решителен за България. Излезте и гласувайте. Не оставяйте някой различен да взема решение за сегашното и бъдещето на фамилиите ви и на децата ви. Аз гласувах за смяна и непоклатимост, да излезем от дъното на всички мрачни ранглисти, за подредена, обективна и обществена България, която няма да остави никого самичък в рецесията и ще се погрижи за всеки. Гласувах за здрав и просветен народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода, яде чиста българска храна. Гласувах за обективна България, с цел да има възприятие за правдивост, бъдеще за народа и децата ни. Това е допустима смяна. Зависи от всеки един от нас ", сподели още Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани хората да не се опасяват и да гласоподават за сегашното, бъдещето на децата си и на България. " Честит Великден на католиците, на всички на добър час. Бъдете здрави и мощни - ние сме горделив народ, ще се оправим с всички провокации и смяната е допустима ", съобщи още Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че през цялата акция Българска социалистическа партия е агитирала за машинно гласоподаване. По думите й това е един от методите да се понижи фалшификацията на вота. " В Народното събрание внасяхме такива оферти по изборното законодателство. На процедура упражних правото си на глас посредством машина, което намирам за доста положително ", добави Корнелия Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР