Момчето простреляло фатално майка си, след това влязло в Amazon

...
Момчето простреляло фатално майка си, след това влязло в Amazon
Коментари Харесай

10-годишно американче уби майка си заради чифт виртуални очила

Момчето простреляло съдбовно майка си, по-късно влезнало в Amazon и си поръчало очилата

Срещу 10-годишно момче от Милуоки, Уисконсин, е повдигнато обвиняване като против възрастен. То е простреляло съдбовно майка си. Според АР News прокурорите настояват, че на 21 ноември детето е умъртвило дамата, откакто тя отказала да му купи комплект за виртуална действителност.

Законът на Уисконсин разрешава деца на 10 години да бъдат упрекнати като възрастни за закононарушения, които са задоволително съществени, предава.

Тъй като е малолетен, самоличността му не е разкрита. Засега обвиненият се намира в център за задържане на деца под 18-годишна възраст.

Местният новинарски канал WISN-TV 12 разпознава жертвата като 44-годишната Киана Ман.

Данните настояват, че детето е било смутено, тъй като майка му го е събудила по-рано, преди да откаже да му купи VR очила в сутринта на стрелбата. Инцидентът е станал малко преди 7 часа сутринта.

Първоначално полицията счита, че гибелта на Ман е инцидентна, скоро обаче членове на фамилията на детето показват опасения. Момчето твърдяло, че си е играло с револвера и той е гръмнал. Леля му обаче се обърнала към управляващите с тревожни детайлности.

Момчето е имало ключовете от сейфа на майка си, в който се намирал револверът.

Освен това е признал пред нея, че е насочил револвера към майка си. Детето не е посочило никакво разкайване по време на признанието си пред фамилията. Моментално след действието, той влиза в нейния Amazon акаунт и си поръчва комплекта за виртуална действителност.

След като чули изказванията на фамилията, от полицията в Уисконсин още веднъж разпитали момчето. Този път то признало, че е насочило револвера към майка си, с цел да я „ сплаши “. Добавил също, че се е ядосал, тъй като го е събудила в 6:00 ч. сутринта вместо в 6:30 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР