Момчетата от ФК „Витоша 13 започнаха сезона по най-добрия начин

...
Момчетата от ФК „Витоша 13 започнаха сезона по най-добрия начин
Коментари Харесай

ФК "Витоша 13" с първа купа за сезона

Момчетата от ФК „ Витоша 13 " започнаха сезона по най-хубавия метод - с купа и първо място. Отборът на Саша Симонович от набор 2004 завоюва шампионата „ Pirin Cup " в Банско. Международната конкуренция се организира на терените в Разлог, а на финала „ Витоша 13 " записа трагична победа над Пирин (Благоевград) с 4:3.

Символичните домакини водеха с 3:1 съвсем до края на срещата, само че столичният отбор съумя да изравни, а след гол от дузпа в продължението - и да запише впечатляващ поврат и да вдигне първи трофей за сезона. Най-много за първенците се отличи Димитър Николов, който означи две от попаденията на финала, с което и заслужи и купата „ Най-добър играч " на шампионата. По пътя си към първото място в влиятелния интернационален шампионат момчетата от „ Витоша 13 " срещнаха още тимовете на Академия Пандев (Македония), Реал Ниш (Събия) и българските противници ФК Банско и Неврокоп.

От 30 август до 3 септември „ Pirin Cup " продължава с главния шампионат за деца във възрастите от 2005 до 2009, а „ Витоша 13 " ще взе участие с още четири тима, които ще се опитат да повторят триумфа на набор 2004.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР