Момче на 14 г. от шуменското село Дибич подкара “Опел”-а

...
Момче на 14 г. от шуменското село Дибич подкара “Опел”-а
Коментари Харесай

Момче на 14 г. подкара съседски “Опел” и катастрофира

 cg-1  cg-2
Момче на 14 година от шуменското село Дибич подкара “Опел”-а на пенсионер и катастрофира в паркирано камионче на първата пресечка. За шанс при случая в петък към 14 часа детето се разминало без съществени контузии, единствено с разкървавен нос.

На място съседи, които го задържали, извикали служители на реда. Васко В. се възползвал, че водачът оставил колата си за минути без контрол и с ключове на таблото, описаха възмутени локални хора. Пенсионерът Йордан и брачната половинка му се върнали от пазар, влезнали да оставят покупките в къщата и в същото време момчето се метнало в фамилния им автомобил. Още в първата пресечка след минути ученикът се блъснал в каросерията на камион, цялостен с бали плява, а те се изсипали върху предницата на колата. Можело е да стане доста по-лошо, тъй като в същото време на мястото била и майка с бебешка количка.

По време на случая родителите на невръстния водач били на работа, единствено баба му била вкъщи и като се уверила,
че не е съществено потърпевш си тръгнала от мястото на ПТП-то. Това не е първо пътно произшествие на хлапака, който доста желал да кара, а нямали автомобил.

Преди 3 година отново имал сходна преживелица, описаха съседи. Момчето и брат му са известни с хулигански “подвизи” в Дибич. Последно счупили стъклата на селското учебно заведение. Невръстният водач учи в VI-то ОУ в Шумен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР