Моля за съдействие през социалните мрежи. Търся главно двете момчета,

...
Моля за съдействие през социалните мрежи. Търся главно двете момчета,
Коментари Харесай

Шофьор размаза лицето на жена с цигански плесник при спор на пътя

Моля за подпомагане през обществените мрежи. Търся основно двете момчета, които ми се притекоха на помощ. Това съобщи в ефира на "Здравей, България " Нели, която през вчерашния ден станала жертва на експанзията на пътя. Инцидентът става на директна на столичния бул. " Г. М. Димитров ". Нападателят е на 59 години. Той няма престъпно минало. Предполага се, че е някогашен боен. Извикан е на разпит. Дамата с разрушена уста изясни, че минавайки по ежедневния си маршрут е била бита от нападателен лидер, който е бил в нарушаване, а след това я е принудил да спре, с цел да се саморазправи с нея. 
В мига, в който двата автомобила са спрели, той се доближил към нея с думите "А ти коя си, бе, какво искаш? ". Нели пък почнала да се изяснява за обстановката: "На кръстовището ви бях дясностояща и още в левия завой направихте нарушаване ", сподели тя, само че получила цигански шамар по лицето. Жената мигновено вдигнала прозореца на автомобила си, през който двамата говорели и се обадила на 112. След това слязла и се развикала, тъй като мъжът желал да си продължи по пътя, без да чака чиновниците на реда. 
"Карах по него, тъй като потегли да си върви. Аз към този момент бях звъннала на 112 и чаках полиция. Полицията пристигна въпреки всичко, разделиха ни. Той сподели, че нищо не ми е направил, не ме бил удрял, а сама съм си прехапала устата. Дори служителят на реда се зачуди по какъв начин аз съм се подула по този начин и разкървавила. Той няколко пъти и пред служителите на реда ме заплаши, че ще си платя за това. Веднага си извадих здравно. Искам да го осъждам, само че не желая обезщетение, а да разбере този човек, че не може по този начин да взема решение проблемите си и всичко да остава безнаказано. Тези случаи зачестяват. Искам да намерим очевидци, които да ми оказват помощ, като дадат показания в полицията. Господинът би трябвало да си вземе поука, по този начин проблемите на пътя няма да се решат ", приключи потърпевшата.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР