Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро

...
Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро
Коментари Харесай

Атака срещу Промяната! Проговори най-големият им спонсор

Моля всички, които ме последваха, с цел да създадем България по-добро място като Променим системата политически, да одобряват моите извинения. Подведох ви. Това написа във Facebook някогашният министър на превоза в държавното управление на Политическа партия Николай Събев.

" Не се оправих. Реших, че са назряли изискванията и хората имат потребност от смяна. Извинете ме ", написа още една от знаковите фигури на " Продължаваме промяната ". Събев бе най-големият спонсор на първата изборна акция на Политическа партия с над 300 хиляди лева дарения, след което получи поста на министър на превоза на държавното управление на Кирил Петков.
-->
Коментарът идва, откакто в понеделник стана ясно, че  новото държавно управление на България ще има двама министър председатели и мандат от 18 месеца. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, се схванаха за сформиране на кабинет с втория мандат и ротационен министър председател. 9 месеца (до края на февруари) то ще бъде ръководено от акад. Николай Денков от ПП-ДБ, а по-късно на кормилото ще застане Мария Габриел от ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР