Моля се на Господ да се приберем живи и здрави“

...
Моля се на Господ да се приберем живи и здрави“
Коментари Харесай

Потресаващо ВИДЕО от нощта, в която 18 г. Гери загина, скачайки от кола

„ Моля се на Господ да се приберем живи и здрави “ –  това били последните думи на Гергана Тодорова от Враца, която умря, откакто скочи от кола в придвижване по пътя за „ Леденика “.

Както БЛИЦ заяви, в събота против неделя четирима младежи – 19-годишният Димитър Димитров от Косталево, 18-годишната Гери, още един 18-годишен и 14-годишна госпожица, решили да се повозят до „ Леденика “.

Зад кормилото на лекия автомобил „ Фолксваген Голф “ седял Митко, който неотдавна бил изкарал шофьорска брошура и си купил колата. На връщане от пещерата Димитър карал по-бързо, в сравнение с разрешава пътят в региона, а Гери се молела да се приберат живи, защото я било боязън. Всичко това излиза наяве от няколко видеа, направени от 14-годишната госпожица, която се возела на задната седалка с Гери в злощастната нощ.

От фрагментите се чува, че Гергана съвсем през сълзи споделя „ Няма да карам курсовете от боязън “ и „ Моля се на Господ да се приберем живи и здрави “, до момента в който останалите младежи в колата слушат мощно музика и най-вероятно се забавляват, возейки се по цялостния със завои планински път.

Гери няколко пъти молела Димитър да понижи скоростта в противоположен случай щяла да скочи в придвижване. И го направила. Сигурни източници разкриха, че последния път, в който бъдещата абитуриентка помолила Митко колата да се движи по-бавно, непосредствено отворила вратата и момент по-късно се озовала отвън автомобила, съобщава Bulnews.

 

Според информацията от полицията, Гергана е призната в незабавното поделение на врачанската болница малко преди 1 часа в нощта против неделя. Лекарите създали всичко по силите си да я спасят, само че към 5 часа сутринта тя умряла.

Още през нощта полицията стартира следствие на тежкия случай и разпит на очевидците. Пътувалите с Гери обаче дават много спорни показания и не са сигурни дали момичето в действителност е скочило съзнателно, откакто отваря в придвижване вратата на колата, или просто е изгубило равновесие.

 

След злополучната преживелица фамилията на Гери е съкрушено. Тя има двама братя и сестра, като е най-малката от всички деца. Според неофициална информация, 18-годишното момиче е живеело с баба си и своята майка в апартамент във Враца, а почивните дни, когато не била на работа, прекарвала в Косталево при другите си родственици.

19-годишният Димитър Димитров е от същото село. Младежът е първи курс студент в София и се прибрал в родното си място за уикенда.

След нелепата гибел на 18-годишната ученичка в обществените мрежи се появиха мнения, че Митко е прочут фен на високите скорости. Според някои е взел участие и в дрифтове, проведени незаконно в покрайнините на Враца.

Съселяните му обаче отхвърлят като сходни изказвания и ги дефинират като нелепи. Жителите на Косталево разказват Димитър като балансиран юноша, който изгубил татко си неотдавна и се грижи за майка си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР