Моля, кажете къде греши една майка, за да не бъде

...
Моля, кажете къде греши една майка, за да не бъде
Коментари Харесай

Синът не покани майка си на сватбата, тя звънеше – той отказваше обажданията й.

Моля, кажете къде бърка една майка, с цел да не бъде поканена на сватбата на сина си?

Самата тя отгледа две деца, даде им положително обучение, оказа помощ им, обезпечи жилища, замени жилището си и продаде жилището на баба си, само че тя не беше поканена.

Но бащата, който изостави жена си с две дребни деца, синът му беше едвам на една година, а щерка му три, играе съществена роля на сватбата. Той не плащаше издръжки на децата, до момента в който съдът не се намеси.Не посещаваше децата, до момента в който са учеха.Никога не е купувал чорапи или даже най-евтините шоколадови бонбони, само че все пак той е на сватбата.

Децата не са виждали татко си от доста години. Той обиколи страната, като строител и като риболовец. Те бяха над 20 години, когато татко им се върна в родния им град. Финансово той в никакъв случай не е помагал на тези деца, само че не знам дали и за останалите е било по този начин.

Но на сватбата на сина си, той беше с 5-тата или 7-мата си брачна половинка и със всичките си деца от тези дами.Но майката не беше там. На сватбата не присъстваше и по-голямата му сестра. Тя не пристигна от взаимност към майка си.

Какво можеше да каже бащата на сина си, че не е поканил майка си на сватбата?

Или може би неговата бъдеща снаха не искаше да види свекърва си на сватбата? Синът поканил майка си да помогне за празненството по случаи сватбата. Но той не реши своите опциите, преди сватбата той си купи кола.

И предложи на майка си да заплати празничната софра, или най-малко да купи тоалет за булката. Сумате за двете неща бяха почти идентични. Майката се съгласи да заплати трапезата, само че единствено за гостите от нейна страна те бяха 15 души. Бащата можеше да заплати за своите 12 души.

Синът повече не потърси майка си и отхвърляше всичките позвънявания.

Миналият уикенд беше сватбата на сина. Всички се забавляваха и танцуваха, а единствено майката, гледаща през прозореца от 7-ия етаж, и плачеше.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР