Молитвите към майката на Божията майка – света праведна Анна

...
Молитвите към майката на Божията майка – света праведна Анна
Коментари Харесай

Силни молитви към света Анна за благополучие и надежда

Молитвите към майката на Божията майка – света праведна Анна постоянно са били считани за едни от най-силните. Света Анна е майката на Дева Мария. Хиляди вярващи идват при нейната икона с молба за помощ. Света Анна е претърпяла доста премеждия в живота си и по тази причина се пробва да помогне на всички, които изпитват компликации. Можете да помолите Анна за всичко, доста вярващи настояват, че молитвата на майката на Пресвета Богородица Анна несъмнено ще бъде чута.

Един ден Ана видяла гнездо с птици на едно дърво. Тя се подпряла с ръка на стръкче и със сълзи се помолила на Господ за дете, Анна дала обещание, че в случай че има дете, ще го даде на Бога. В същия миг пред дамата се явил ангел, който съобщил на Анна, че скоро в фамилията им ще се появи бебе. Той заповядал да нарекат момичето Мария и споделил, че тя ще донесе благословение на всички нации на Египет. Анна се зарадвала и отишла в храма, където още веднъж произнесла думите на обета.

На кого оказва помощ молитвата към света Анна

– дами, които мечтаят да забременеят;
– на всички, които нямат мир в семейството;
– безплодни съпрузи;
– фамилии с остра финансова потребност.

Към днешна дата мощите на Света Богородица Анна се намират в Гърция. Те от време на време се разнасят до разнообразни манастири и храмове, с цел да могат всички вярващи и искащи да се поклонят на Света Анна. Всеки ден към тях се стичат голям брой поклонници от разнообразни страни по света, с цел да почетат светеца и да изискат благосклонност.

Молитва към света Анна, която оказва помощ за зачеване

„ Чуй на, Божиите раби  Твои (имената на съпрузите), Всемогъщ и Милосърден Всевишни, дано Твоята помощ бъде изпратена посредством нашите молебствия. Молим се, бъди благосклонен, Боже, към нашите молитвени думи, помни Твоя закон за увеличение на човешкия жанр и бъди наш Покровител, и Бъди наш Покровител, с Твоя помощ ще се резервира това, което си открил.(имената на съпрузите), съединени от сватбен съюз, молейки се за Твоята помощ, да пристигна Твоята божествена благосклонност ние, дано станем плодовити и можем да забележим нашите синове и дъщери, до 3-ти и 4-ти жанр, и да доживеем до дълбока напреднала възраст и ще дойдем в Царството Небесно посредством Господ Бог Исус, нашия Христос, Амин. ”

Молитва на дамите към Света Анна за вяра

„ Славна майко Анна, Всемогъщият Бог те направи закрилница и настойничка на всички бременни дами. Усърдно те апелирам да благословиш мен и детето ми, което нося под сърцето си, и дано Господ му благи заложби. За моето дете Те апелирам за помощ.. Измоли ми благоверен живот, свята молитва и благочестиви намерения. Света майко Анна, помогни ми в тежкото време на моето раждане. Чеда Божии посредством светото Кръщение и посредством положително образование – на правилните рожби на св. Църква Господня. Света майко Анна, разгадавам на теб. Амин “.

Молитва към праведните Йоаким и Анна за фамилно благоденствие

„ О, свети праведни, богоотци Йоаким и Анна! Молете се на Милосърдния Господ, да се отвърне от нас гневът Му и да елементарни безбройните ни грехове, да ни обърне, Божиите раби (имена), на пътя на покаянието, и към пътищата на Неговите заповеди, дано Той ни утвърди, а също и посредством вашите молебствия, избави живота ни.От всички несгоди и беди и неочаквана гибел, дано вашето застъпничество ни освободи и ни отбрани от всички врагове, забележими и невидими. царството на Христа, нашия Бог. На Него, с Отца и Светия Дух, принадлежи всяка популярност, чест и реверанс през вековете. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР