Моли-Мей Хейг изглежда разтревожи феновете си, когато заряза запазената си

...
Моли-Мей Хейг изглежда разтревожи феновете си, когато заряза запазената си
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг разкрива голяма трансформация на тъмната си коса и това е нейната най-зашеметяваща досега

Моли-Мей Хейг наподобява разтревожи почитателите си, когато заряза непокътнатата си марка руса коса за по-тъмен, кестеняв колорит.

24-годишната някогашна звезда от „ Островът на любовта “ оказва въздействие върху почитателите, откогато закупи популярност в пети сезон на риалити шоуто на ITV през 2019 година През годините от този момент тя е дипломат на марката като Pretty Little Thing и си сътрудничи за линия за грижа за косата с компанията за хубост Beauty Works.

И може би най-отдадените й почитатели се опасяваха, че ще би трябвало да отделят стотици лири, с цел да преобразят личната си коса, с цел да продължат да дават отговор на своя кумир като Моли-Мей се дразнеше, че е боядисала косата си в по-тъмен колорит. Отправяйки се към Instagram Stories в сряда, риалити звездата сподели нов жанр, с дългите си кичури, падащи каскадно към раменете й.

Тя употребява помощта на фризьорката на звезди Крис Апълтън - който е работил с Ким Кардашиян в предишното, с цел да й помогне да поддържа личната си прическа. Моли-Мей пока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР