Моли-Мей Хейг беше защитавана от феновете си заради горчиви забележки

...
Моли-Мей Хейг беше защитавана от феновете си заради горчиви забележки
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг разпалва ожесточен дебат сред феновете относно партито за първия рожден ден на Бамби

Моли-Мей Хейг беше защитавана от почитателите си поради горчиви забележки от тролове, свързани с първия рожден ден на дребната щерка Бамби.

24-годишната някогашна състезателка на Love Island е горда майка на едногодишния Бамби, който споделя с годеника на боксовата звезда Томи Фюри. Във вторник младата двойка театралничи с щерка си, до момента в който я обграждаха с балони, торти и украшения, до момента в който отбелязваха една година от нейното раждане.

Моли-Мей и 24-годишният Томи даже използваха събитието, с цел да изпрати явен знак на почитателите, че романсът им към момента е постоянен - откакто беше разтърсен предходната година, когато той купонясваше във Вегас без нея. Но Моли-Мей беше опустошена от онлайн тролове, когато посрещна почитатели и почитатели в обществените медии на празненствата за рождения ден на Бамби.

В Instagram във вторник риалити звездата показа поредност от фотоси и видеоклип на себе си и Томи обсипвайки Бамби с любов - и сладки лакомства. Моли-Мей театралничи на една фотография с ухилен Бамби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР