Молбата на канадския премиер Джъстин Трюдо даде резултат - след

...
Молбата на канадския премиер Джъстин Трюдо даде резултат - след
Коментари Харесай

Тейлър Суифт ще изнесе концерти в Канада след покана на Трюдо

Молбата на канадския министър председател Джъстин Трюдо даде резултат - след дълго чакане Тейлър Суифт още веднъж ще посети Канада в границите на международното си турне, съобщи Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Последният й концерт там бе през 2018-а.

На Суифт й предстоят шест концерта в Торонто - най-големият град в Канада, през ноември 2024 година в зала с близо 50 000 места, оповестиха спонсорите на събитието " Роджърс къмюникейшънс ".  " Оказва се, че това НЕ е краят на една епоха. Маями, Ню Орлиънс, Инди (Индианаполис) и Торонто: турнето " Eras " идва при вас през 2024 година ", написа 33-годишната изпълнителка в Туитър, преименуван на Екс (X).

Започнало през март в американския щат Аризона, международното турне " Eras " до момента наброява повече от 100 концерта, билетите за всички от които са разпродадени. Концертната обиколка предвиждаше изяви в Съединени американски щати, Мексико, Европа, Азия и Австралия, само че не и Канада. Това натъжи локалните почитатели на певицата дотам, че самият Джъстин Трюдо се обърна непосредствено към Суифт в туит с текстове на нейни песни, който за часове стана шлагер в обществената мрежа.

" Това съм аз, здравейте. Знам места в Канада, които мечтаят да Ви посрещнат. Така че не превръщайте това лято в още едно грубо лято. Надяваме се да Ви забележим скоро ", написа министър председателят, визирайки песента " Cruel Summer ".

Припомняме, че през юни народен представител от опозиционната Консервативна партия изрази страдание за неналичието на внимание от страна на певицата към Канада и подаде в Народното събрание така наречен " публична тъжба ", умолявайки я да добави няколко дати в страната.

Решението на Тейлър Суифт да пее в Торонто попадна на първите страници на канадските електронни медии.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР