Можете ли да си представите свят, в който Бийтълс не

...
Можете ли да си представите свят, в който Бийтълс не
Коментари Харесай

Дани Бойл показа филма, който си представя свят без "Бийтълс"

Можете ли да си визиите свят, в който " Бийтълс " не съществуват? Точно това прави режисьорът Дани Бойл в най-новия си филм със заглавие " Вчера си е за през вчерашния ден " (Yesterday) - пробва се да накара хората да повярват в подобен сюжет.
Комедията, която потегля по кината идната седмица, споделя историята на английски музикант на име Джак, който се разсънва след пътен случай и открива, че се е озовал в различно време и пространство, в което единствено той може да си спомни музиката на четворката от Ливърпул.

Бойл, който завоюва " Оскар " за кино лентата си от 2008 година " Беднякът милионер ", разгласи, че групата е дала позволение музиката им да бъде във кино лентата, въпреки самата лента да споделя история, в която " те безусловно са изтрити от съзнанието на света ".



" Мисля, че те ( " Бийтълс " ) са харесали концепцията - какъв брой закачлива е концепцията. Мисля, че дава отговор на възприятието им за комизъм ", разяснява Бойл по време на премиерата на кино лентата в Лондон във вторник, представен от " Ройтерс ".

" Това е толкоз типично за тяхното възприятие за комизъм - за тяхната храброст също по този начин - тъй като те са експериментатори. Така че съгласно мен те харесват обстоятелството, че в това има малко изненада ", сподели още режисьорът и добави, че Ринго Стар и вдовицата на Джордж Харисън са гледали към този момент лентата и са изразили своята поддръжка.

Колкото до Пол Маккартни, Бойл показа, че не знае дали той е гледал кино лентата, само че има информация, че сигурно е гледал филмовия откъс и го е коментирал с възторг. Режисьорът се е свързал и с Йоко Оно, вдовицата на Джон Ленън.

Във кино лентата взе участие носителят на " Грами " Ед Шийрън, който играе самия себе си и е в ролята на индивида, който оказва помощ на Джак (в ролята Химеш Пател) да пресъздаде някои от най-известните шлагери на групата, което мигновено изстрелва кариерата му.

Филмът е по сюжет на Ричард Къртис, прочут с работата си по " Наистина обич " от 2003 година, a в настоящия някои от главните функции са поверени на Лили Джеймс, Кейт Маккинън и Джеймс Кордън.

Официалната международна премиера на " Вчера си е за през вчерашния ден " е на 26 юни, а в българските кина потегля от 5 юли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР