Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 19 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще се наложи да защитавате мнението си доста добре, тъй като хората към вас ще отхвърлят да го одобряват. Трябва да бъдете доста твърди и безапелационни и никога да не допускате да ви манипулират.

Телец

Може би мислите, че знаете тъкмо по какъв начин би трябвало да постъпите през днешния ден, само че се заблуждавате. Има спънки, на които не сте обърнали внимание, а те ще провалят всичко. Бъдете извънредно деликатни.

Близнаци

Вие и вашите другари сте на една страница през днешния ден. Имате опцията да постигнете доста неща дружно. Целите ви са идентична, тъй че няма нищо неприятно да се подкрепяте и да работите дружно за тях.

Рак

Днешният ден е подобаващ за извършване на покупки, изключително на по-големи покупки. Днес имате око за положителни покупко-продажби и знаете по какъв начин да пестите време и пари, стига да се доверите на интуицията си.

Лъв

Днес приемайте препоръките, без значение кой ви ги дава. При всички положения ще ви бъдат потребни. По-късно ще осъзнаете, че сте създали стъпка напред. Животът ви ще се промени.

Дева

Днес вашите другари и семейство доста ще ви забавляват и ще ви заредят с позитивна сила. Моментът е доста подобаващ да споделите тайните си на някои непосредствен, ще ви олекне.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР