Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 18 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вашата креативна сила е извънредно мощна сега, тъй че би трябвало да се възползвате оптимално от нея. Ще бъдете в положение да започнете самодейност на работното място, да завържете ново другарство или да започнете нова връзка.

Телец

Вашето самочувствие от време на време се бърка с надменност и през днешния ден е един от тези дни, за жалост. Може да се наложи да излезете комично от пътя си, с цел да покажете какъв брой скромни сте в действителност.

Близнаци

Опитайте се да споделите вашето мнение с хората към вас, без значение дали наподобяват подобаващи или не. Вашата сила е идеална, с цел да накара другите да видят кое е вярно и кое не.

Рак

Ще се наложи да приложите вашите умения за фиксиране на нещо малко по-голямо от нещата, които сте привикнали да поправяте. Това може да е вашият любовен живот, незабавна работа или даже остаряла контузия. Вие можете да го извършите.

Лъв

Вашето самочувствие придобива огромен подтик през днешния ден, тъй че би трябвало да се възползвате оптимално от него. Тази добра вест може да усъвършенства работните ви взаимоотношения или да ви даде нов късмет за романтика.

Дева

Трябва да устоите на изкушението да кажете " да " на всички през днешния ден, тъй като всички ще прекаляват с добротата ви. Трябва да извършите техните претенции предпочитани и да отделите време единствено за най-важните неща.

Везни

Трябва да поемете по-активна роля през днешния ден, изключително след работа. Може да се почувствате като че ли вашият обществен живот се забавя малко, само че най-малко сигурно нещата ще бъдат забавни.

Скорпион

Вие и вашето его би трябвало да си поговорите малко. Трябва да се чувствате изцяло комфортно да се разделите с него. Трябва да търсите златната среда във всичко, не го забравяйте.

Стрелец

Трябва да се възползвате оптимално от шанса си, до момента в който го имате, само че това не значи да изкупите всички билетчета на лотарията. Просто правете смели придвижвания както в професионален, по този начин и в персонален проект.

Козирог

Днес ще откриете, че хората наподобяват напълно разнообразни от това, което в действителност са. Ако желаете да разкриете нечия същинска същина, задавайте доста въпроси. Отдръпнете се от обществената буря.

Водолей

Днес ще би трябвало да се справите с някои кристализирани понятия, които пречат на гъвкавостта на вашето мислене. Може би просто би трябвало да прочетете нова книга или да започнете нещо друго ново.

Риби

Избягвайте изкушението да извадите напрежението от другите, изключително в случай че решите, че имат потребност от съвет. Нека това ви бъде сигнален знак, най-малко за днешния ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР