Можете да подадете своята кандидатура с отстъпка до 23 април

...
Можете да подадете своята кандидатура с отстъпка до 23 април
Коментари Харесай

Възползвайте се от възможността за ранно участие в надпреварата за "Зелените Оскари"

Можете да подадете своята кандидатура с отстъпка до 23 април 2021.

Събитието е предопределено за фирмите, които имат зелени хрумвания, акции, събития, начинания или вложения и самоинициират дейности и дела за по-здравословна среда.
Конкурсът е неповторим за България, даже и в интервала на пандемия 2020-2021, той регистрира и награждава постигането на " зелени " цели и корпоративни тактики.

В новото си издание събитието е допълнено с нови категории, които отразяват напъните на бизнесите в изискванията на пандемия.

Отново в конкурсната част ще вземат участие виновните бизнеси и организации, наред с общини, неправителственият бранш, а също и медиите със свои зелени начинания.

Кандидатурите се подават на български език. Допълнителните материали се ползват посредством платформата за кандидатстване.

Официалната гала ще се организира на 14 май 2021 година

Някои от главните критерии за оценяване, заложени в онлайн въпросника, са свързани с съответни дейности за понижаване на нездравословното влияние от активността на кандидатстващите, с извършената информационна акция вътре в компанията и на открито измежду обществеността, както и с стратегии и действия, свързани с потреблението на запаси в компанията по метод, щадящ околната среда.

Интерес провокират и категориите отвън главния панел. За тези награди се кандидатства с олекотен въпросник и включват необятен набор от категории като:

Зелена иновация във времена на пандемия, Зелено събитие, Зелена технология, Зелена просветителна самодейност, Устойчиви политики във времена на пандемия, Иновация от рециклирани материали и доста други.

За поредна година ще бъдат връчени и специфичните оценки:

Зелена персона - премия на публиката
Повече за тази специфична премия - вижте на уеб страницата на състезанието.

Зелено перо - кандидатури се одобряват на имейл: [email protected]

Зелена медия - кандидатури се одобряват на имейл: [email protected]

Ранните кандидатури се одобряват до 23 април 2021 година, само че кандидатстването ще продължи до 30 април в това число.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР