Можем да научим много за хората, ако анализираме тяхното поведение

...
Можем да научим много за хората, ако анализираме тяхното поведение
Коментари Харесай

Трите зодии, които трябва да се научат да искат помощ

Можем да научим доста за хората, в случай че проучваме тяхното държание в сложен миг и когато би трябвало да реагират по избран метод на дадена стресова обстановка. За мнозина обаче е немислимо да помолят за непозната помощ, даже и да не намират излаз. Причината е, че това ще се отрази пагубно на самочувствието им, ще покаже слабата им страна и може да ги изложи пред техните близки. Те обичат да правят всичко сами и изпитват съмнение към тези към тях.

 

Представителите на три от зодиите дават отговор в най- огромна степен на това изложение и би трябвало да се научат да желаят помощ. Ето кои са те

 

Дева.

Когато сте в неволя, вашият другар Дева постоянно е там. Търсите ли работа? Тя ще ви предложи разнообразни контакти, с които разполага, с цел да помогне. Търсите апартамент? Тя ви изпраща разнообразни предложения или брокери, с които да работите. Ако се чувствате самотни, знайте, че Девата постоянно ще е подготвена да ви бъде компания. Когато имате потребност от помощ, Дева ще реалокира планина, с цел да стигне до вас, и по-късно ще упорства „ О, това не беше нищо! “ Но какво става, когато самата практична и работлива Дева се нуждае от помощ? Тишина. Не че Девите не правят оценка предлагането ви, просто избират да го създадат по собствен личен метод. Така че идващия път, когато видите своя другар от тази зодия да се бори с някаква компликация, помолете го да ви изясни по какъв начин счита да се оправи със обстановката и какво вие бихте могли да извършите за реализирането на неговия проект.

Риби.

Рибите са прочувствените гъби на зодиака. Те са извънредно чувствителни и интуитивни, по тази причина не могат да не създадат проблемите на всички други свои. И до момента в който Девите демонстрират поддръжка посредством налагане на личния си дневен ред, Рибите следват образеца на всички останали. И макар че постоянно близките злоупотребяват с добротата им, те се демонстрират като съпричастни герои всякога. Когато Риби се нуждаят от помощ, те са склонни да изчакат, до момента в който нещата изцяло излязат отвън надзор, с цел да споделят за проблемите си – тъкмо като плаваща риба, плуваща по неверен път нагоре по течението. Неспособността на Рибите да се оправят сами може да докара до ненужна драма и те да се почувстват изоставени, въпреки в действителност те самите да не са желали помощ. Така че идващия път, когато разтоварите всичките си паники, страхове и несгоди върху приятеля си Риби, спрете за миг и го попитайте по какъв начин е. Рибите от време на време безусловно не помнят за себе си, тъй че им напомнете, че им е разрешено те също да имат сложен ден.

Водолей.

Никой не наподобява толкоз въздържан и събран като Водолея. Въпреки че постоянно са щастливи да бъдат поканени на празненство, представителите на този знак избират да стоят настрана и да следят, вместо да вземат участие в драмата. И макар че евентуално сте получили някои от най-хубавите препоръки в живота си от предан другар Водолей, когато родените под този знак са в неволя, те избират да се изчезнат от погледа на близките, вместо да протягат ръка за помощ. Въпреки че може да наподобява, че са настрани или просто имат прекалено много горделивост, Водолеите в действителност са супер чувствителни. Ако забележите, че ваш другар или сътрудник от тази зодия е безмълвен в последно време, изпратете му известие или му се обадете, с цел да видите дали всичко с него е наред и дали нещо не го тревожи. Не е изключено той просто да прочете това, което сте му написали и да не ви върне отговор, само че това е типично за него. Дори и да не показа с вас казуса си, по този метод той ще разбере, че сте човек, на който може да се довери, защото ви е грижа за него, а повярвайте – това също не е по никакъв начин малко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР