Може ли сексът да има странични ефекти? Колкото и странно

...
Може ли сексът да има странични ефекти? Колкото и странно
Коментари Харесай

Алергия към оргазми – тежко бреме при някои мъже


Може ли сексът да има странични резултати? Колкото и необичайно да е, отговорът на този въпрос е позитивен, а за жал страничните резултати на секса не всеки път са такива. Има хора, при които сексът отключва каскада от полюсни чувства и от върха на насладата те доста бързо минават към извънредно отрицателни страсти. Това са хората с така наречен посторгазмен болестен синдром . Поради деянията си положението постоянно се значи и като

алергия към оргамзи . Среща се доста рядко, а в множеството случаи визира мъже.

Първите прояви на синдрома при младежи, които нямат сериозен полов опит са плашещи. Според специалистите за тези хора е мъчно да прикрият влошеното си физико-емоционално положение след секс , което в някои случаи трае с дни. Една от най-неприятните особености на посторгазмения болестен синдром е наклонността към утежняване на деянията с времето.

Най-типичните признаци при посторгазмен болестен синдром са сходни на тези при грип или мощна алергична реакция. Това е причина положението да се значи и като алергия към оргазми. Симптоматиката включва хрема, нараснала телесна температура, главоболие, зачервяване и отичане на очите, мощна отмалялост и други

Много присъща е още една специфичност на посторгазмения болестен синдром. Посочените недоволства се появяват и след секс с сътрудник, и след мастурбация.

Алергия към оргазмите се диагностицира извънредно рядко и в здравната процедура са документирани едвам няколкостотин случая досега. Засегнатите са съвсем единствено мъже. Оплакванията не престават от 1-2 дни до седмица и най-често изчезват непринудено след този интервал. За страдание, с цел да се появят още веднъж след идващия изпитан оргазъм .

Свързани публикации.. Защо не можете да постигнете оргазъм? 0 Какво кара мъжете да имитират оргазъм? 1 Множествен оргазъм – от фантазия до действителност с 5 стъпки 0

Защо се развива характерната алергия към оргазми

и на какво се дължи половата взаимозависимост със засягане най-вече на мъже – към момента не е ясно. Според една догадка роля има несъответствието на някои химични съединения в мозъка . Според друго разбиране посторгазмения болестен синдром се дължи на автоимунни нарушавания, водещи до реакции, сходни на алергичните. Причините към този момент са единствено хипотетични.

Неизвестната етиология на алергията към оргазми е причина за това положението към момента да не може да се лекува. То се явява съществено физико - прочувствено задължение в живота на засегнатите. Но разбирането от страна на колегата може да помогне за най-малко отчасти облекчение на чисто прочувствените прояви.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР