Може ли да смята служителката на касата за продажба на

...
Може ли да смята служителката на касата за продажба на
Коментари Харесай

Цакат чужденка с парите на Автогара Юг в Пловдив ВИДЕО

Може ли да счита служителката на касата за продажба на билети?

Споделено видео в обществената мрежа демонстрира по какъв начин чиновник, работещ на касата за продажба на билети на Автогара " Юг " в Пловдив, си разрешава да допусне " неточност " при връщане на ресто. Дали обаче несъзнателно е позволила грешката - изводите оставяме на вас.

От обявата в мрежата научаваме, че дамата, която си закупува билет, е чужденка. Тя подава банкнота от 50 лв., а служителката й връща рестото, което обаче се оказва, че не е колкото би трябвало да бъде. Тогава дамата се връща на билетната каса и желае от служителката да поправи " грешката " си.

" Така е! Така е, да ", споделя служителката, откакто още веднъж не е сметнала вярно какъв брой ресто би трябвало да върне на чужденката.

Човекът, популяризирал видеото твърди, че продавачката на билети се пробва да измами чужденката за следващ път.

" Мисли си, че като не е българка може да се възползва от това и да я таксува по-скъпо, да не й върне правилнотото ресто и да се държи с нея като с глупачка! ", се показва в обявата.

" Тук ясно може да видите какъв брой е нагла тази продавачка на билети и се пробва в границите на по-малко от минута да я измами не 1 път, а няколко пъти. Колко безочливо държание! След като това се случва за следващ път в границите на няколко месеца, чашата преля и взех решение да споделя ", написа още Facebook потребителят.

Човекът, разгласил видеото, се надява то да доближи до повече хора и да се вземат ограничения.

Хората, коментиращи обявата, се съмняват служителката да е позволила неточност. Предполагат, че тя се пробва да измами дамата.

" Ако беше инцидентна неточност, продавачката би трябвало да се извини. Фактът, че не го направи демонстрира, че НЕ е неточност а опит за машинация... ", написа Сергей М.

" Наглост и прекосяване на всевъзможни човешки граници! Леличка противна ", разяснява Жанета И.

Видео:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР